Oferta

19.82lei

22.50lei

Baie cu bule Perie, Spălarea Artefact, Silicon Prosop, Ipsos față-verso Masaj Perie de Baie + Două Bucăți De Săpun

Adaugă o recenzie

Descrieri:

1. Design practic: silicon perie de corp este dublă față-verso, astfel încât să puteți utiliza o parte pentru o zi exfoliant delicat și celălalt pentru reducerea celulitei.Lung blând peri crea spumă bun, partea moale este deosebit de mare pentru pielea sensibila, astfel încât să puteți chiar să utilizați această perie pentru un corp sau scalp masaj

2. Material moale: Aceste spălare corp scrub pensulele sunt realizate din silicon, acestea sunt durabile și suficient de moale, în condiții de siguranță și poate servi pentru o perioadă lungă de timp, ușor de curățat, atunci când acesta devine murdar.

3. Largă de Funcții: de a Folosi perie de corp sub duș pentru o spumă bun, sau să încercați să vă spălați pielea ta atunci când este uscat, silicon perii sunt suficient de moale pentru confortul dumneavoastră și suficient de dure pentru a curăța bine pielea, pot fi aplicate pentru corp si fata.

4. Portabil Dimensiune: silicon scruber măsuri aprox. 12 x 7cm/ 4.72 x 2.76 inch, deci este foarte convenabil pentru tine pentru a prinde în mână fără a ocupa prea mult loc.

5. Silicon perie de corp este gol în interior și poate fi folosit cu săpun, care este mult mai convenabil și fără probleme.

Caietul de sarcini:

Nume: Silicon Perie De Corp

Material: silicon si material

Greutate: aproximativ 90g

Dimensiune: 12*7*5 cm/4.72*2.76*1.97 în

Culoare: rosu, violet, albastru, verde

Caracteristici: multifunctional, baie, păr de curatare, particule de masaj, treburile casnice de curățare.Built-in de săpun, spumă automat în timp ce frecarea.

Lista De Ambalare:

1 x Corp Silicon Perie

2 x Acarianul Îndepărtarea Săpun

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5 .Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: silicon neted burete, scrub duș, mici de luare de săpun, pisicile perie de baie, crema de ștergere aluniță elimina alunițele, copilul scrub burete de baie, perie de corp, duș spong, perie de baie, buna silicon perie fata
Utilizarea Sanitare
Cerere Fata
Numărul De Model perie de baie
Tip Perie
Produs Bila/Burete De Baie/Baie De Flori
Material Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare