Oferta

322.00lei

1 610.02lei

Sexy Lung O-Linie Satin V-Gât Rochii de Seara cu Buzunare Spaghete Etaj Lungime Criss Cross Formale de Bal Rochie de Petrecere pentru Femei

Adaugă o recenzie

Bine ati venit la magazinul nostru

Sexy Lung O-Linie Satin V-Gât Rochii de Seara cu Buzunare Spaghete Etaj Lungime Criss Cross Formale de Bal Rochie de Petrecere pentru Femei

Timpul De Procesare

Nostru timpul de procesare este de aproximativ 7~15 zile lucrătoare.Ordinea de urgentă este acceptat.

Timp De Transport Maritim

DHL, UPS, FedEx, TNT este de aproximativ 5~7 zile lucrătoare; AE standard de transport(China Post, ePacket) este de aproximativ 35 de~90 de zile lucrătoare.

Poza Muguri

Rochie Marimi

Plus Dimensiune Rochii Marimi

Cum pentru a Măsura

Ghid

Perfect-montaj rochie începe cu perfect măsurători.Înainte de a comanda un made-to-measure rochie de DHgate.com recomandăm găsirea unui profesionale croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie.Aici, vă vom arăta care sunt necesare măsurători și cum să ia în mod corect a acestora.Avertisment: măsurarea tine la domiciliu este mai complicată decât crezi!Pentru cele mai bune rezultate, au întotdeauna măsurătorile luate de către un profesionist croitor local.

Personalizat Dimensiune

Pentru Personalizat Rochie, vă rugăm să completați modelul de mai jos și să ne ofere înainte de a plasa comanda:

1. Bust: cm/Inch

2. Talie: cm/Inch

3. Solduri: cm/Inch

4. Gol Spre Podea, Fără Toc: cm/Inch

5. Fizice Înălțime: cm/Inch

6. Înălțime toc: cm/cm 7.Umăr la umăr: cm/inch

Paletarul De Culori

Sifon

Satin

Organza

Mătase Ca Satin

Retur Si Schimb

Avem o ușoară revenire/proces de schimb!Dacă nu sunteți complet mulțumit cu elementul(inclusiv probleme de calitate, nu pe dreapta dimensiune etc.)Puteți returna acest produs pentru o rambursare completă.(exclusiv taxele de transport) Returnare și Schimb Cerințelor Produsului trebuie să fie nepurtate și în starea inițială chiar și după ce a încercat pentru a se potrivi Nici o Restituire: Purtat, Parfumat, Modificate sau fără Brand original și Etichete.

Transport

1. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

Revizuire Produs

Ne-am angajat pentru a face Rochii de Seara, Rochii de Bal, Rochii de Nunta ,Rochii de domnisoare de Onoare , Homecoming Rochii și alte Rochii de Ocazie.Sperăm obține feedback-ul Pozitiv de la tine,aceasta este motivația noastră pentru îmbunătățirea continuă.VĂ MULȚUMESC!

Etichete: oficial lungă rochie de bal, logodna rochie fusta, rochie de petrecere, tin rochii, ciucure negru rochie de seară, pofash seara, rochie de bal, planta rochie de mătase, tricotate rochie de mătase, iro rochii, chiar și rochia
En-gros Da
Tren Matura-Tren
Tesatura Tip Satin
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Element De Moda vintage
Nume De Brand VANLYXCCI
Built-in Sutien Da
Numărul De Model 2020101704
Talia Naturale
Decolteu V-Neck
starea Noi
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Rochii De Seara
Imagini Reale Da
Personalizat Da
Material Polietersulfonă
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Silueta O-LINIE
Ocazie Seara Formale
Maneca Stil Fără mâneci
Decor Buzunare

Scrie o recenzie

Produse similare