Oferta

25.31lei

84.36lei

12V/6A - 24V/3A Masina Încărcător de Baterie de Putere Puls Reparații Încărcătoare de Baterie Plumb-Acid de Baterie cu Litiu încărcătoare Digital Display LCD

Adaugă o recenzie

Descriere Produs:

*1.【 Materiale de înaltă Calitate】este fabricat din ABS de inalta calitate, multi-protejeaza de Scurt-Circuit/ OV/ OC/ Suprasarcină/ Polaritate Inversă, prezentat cu constanta de impuls de curent ,aintenance funcție pentru a evita o supraîncărcare și descărcare de gestiune; full-încărcate și burn-in test dovedi de încredere ridicat de eficiență, performanță stabilă și de durată de viață mai lungă.

*2.【Inteligent LED Digital Display】încărcătorul detectează automat temperatura de afara, porneste automat de iarnă și de vară moduri, și selectează adecvat tensiunea de încărcare în funcție de temperatură, fără reglare manuală.Se oprește automat de încărcare, atunci când complet încărcată.Automată a datelor carusel afișaj apare temperatura, tensiune de încărcare, curentul de încărcare, și nivelul bateriei de pe ecran.

*3.【Baterie de Întreținere】Nivelul 7 încărcător este potrivit pentru cele mai multe tipuri de baterii, inclusiv bateria litiu baterie,12V-24V 6AH-120AH baterii plumb-acid (AGM, GEL, UMED, SLA, DEEP CYCLE) pentru a diagnostica și repara problemele și de a prelungi viața bateriei.Ele pot ajuta, de asemenea, recupera epuizate și sulfatate baterii.

*4.【Înaltă Tehnologie și Eficiență 】Rezolva baterie de putere, putere de accelerare și rezistența internă probleme.Folosind tehnologia pentru a repara impulsuri de înaltă frecvență și frecvență redusă, sticla low piezoelectric, a fost inactiv pentru o perioadă lungă de timp, bateria nu se încarcă bateria, are un bun efect de reparare și de activare, astfel schimbarea bateriei este o măsură bună.

*5.【Gamă largă de aplicații】Pentru masina, camion, motocicleta, masina de tuns iarba, barca, RULOTA, SUV-uri, ATV-uri și mai mult.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Galben

Dimensiune(LxWxH):160×110×55mm/6.3 x 3.9 x 2.2 în

7-etapa tipuri de încărcătoare: Potrivit pentru cele mai multe tipuri de baterii, inclusiv Calciu, Gel și AGM, Umed baterii.

Tipuri de baterii: baterii cu Litiu, cele Mai multe tipuri de baterii cu plumb acid, inclusiv Calciu, GEL și AGM, Umed, EFB, etc..

Switchmode tehnologie: Da

Protecție la polaritate: Da

Ieșire de protectie scurt: Da

Non baterie link-ul de protecție: Da

Peste protecție de tensiune: Da

Peste temperatura de protecție: Da

Racire: Ventilator

Tensiune de intrare:100-240VAC,50-60Hz

Putere nominală:12V6A/24V3A

Minim de pornire tensiune de alimentare:8V

Baterie gama:6-120Ah

Termică a proteja:65 ' C+/-5C

Eficiență: App.85%.

AVERTIZARE:

Masina încărcător de baterie este proiectat pentru a încărca 12V și 24V Litiu, Plumb-acid, baterii LiFePO4 de 6AH-120AH(12V),6AH-60Ah(24V).

Cum să utilizați:

Înainte de încărcare:

1.Verifica bateria parametri este compatibil cu incarcator.

Atunci când de încărcare:

1.Conectați roșu clemă la polul pozitiv (+), negru clema de la polul negativ (-).

2. Conectați încărcătorul cu sursă de curent ALTERNATIV, încărcătorul va începe să funcționeze.Vă rugăm să selectați modul corespunzător în funcție de tipul bateriei. (Faceți clic pe "MODE" pentru a comuta)

3.Odată ce bateria este complet încărcată, bateria bar pe ecran va în "FUL" de stare.

Încărcare completă:

1.Păstrați încărcat de stare în 1-2 ore este foarte recomandat, Apoi, scoateți-l de la încărcător.

Pachetul inclus :

1 * Încărcător Pentru Mașină

1 * Manual De Utilizare

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: dc display, 12v litiu baterie 12v, incarcator auto puls, display monfara, 3 2v lifepo4 baterie, incarcator auto usb, lifepo4 12v 200ah, 15v baterie cu litiu, Acumulator 6v, 12v 6a alimentare
Nume De Brand CIBO
Tip QM206351*7

Scrie o recenzie

Produse similare