Oferta

38.36lei

56.41lei

Modern, Simplu Cactus Tipărite Covorase Stil Nordic Offee Ceai De Masă Covor Covoare Living Dormitor Anti-Alunecare Tapete Preșurile

Adaugă o recenzie

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 Modern, Simplu Cactus Tipărite Covorase Stil Nordic Offee Ceai de Masă Covor Covoare Living Dormitor Anti-Alunecare Tapete Preșurile

Toate produsele din magazin sprijin dropship, pot oferi poze si personalizare produs, bun venit sosirea dumneavoastră, așteptăm cu nerăbdare să lucrez cu tine!

Descriere produs: Stare: 100% Nou Material: 100% Poliester Cantitate: 1BUC Dimensiune:(Aprox) 4 0x60cm/ (Aprox) 5 0x80cm/ (Cca) 60 x90cm/ (Aprox)

50x120cm de Conversie: 1 cm = 0. 393 inch, 1 inch=2,54 cm Culoare : Multicolor Grosime : Cca 15 MM Caracter : Puternic absorbția de apă, fără păr plutitoare, Respirabil Aplicabile locuri : sala de Mese, hol, camera de zi, sala de conferinte, hol intrare, camera de studiu, baie, hol, dormitor, bucatarie.

Observație: Datorită lumină și ecran diferența.elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Livrare:

1.Vom livra produsele la nivel mondial.

2.Comanda vor fi livrate in 2 - 7 zile, de obicei, vom livra produsele in 24 de ore afterreceipt de plată.

3.Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Noulsite.ro, deci pls asigurați-vă că adresa este corectă și până la data.Noi nu suntem responsabili pentru greșite sau undelivery adresa.

4. Dacă aveți cereri speciale despre shippment, puteți să ne contactați sau să lăsați un mesaj, vom încerca să multumit de tine.

Notificare:

Scopul nostru este de a face sigur că ai o plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Și este foarte important pentru noi.Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

Vă rugăm să ne e-mail sau să ne contactați înainte de a părăsi 1 sau 2 zile sau negativ, feedback-ul neutru, oropening litigiu.Noi înțelegem preocupările și frustrările s-ar putea avea, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problemele .Noi vă mulțumim pentru eforturile tale de a face această vânzare și cumpărare experiență fericită.

Dacă aveți orice întrebare despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și pentru a răspunde în 24 de ore în cele mai de caz.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Etichete: pânză de condus, de lux covor gri, led-uri de sticlă, clasic de lux covor, korloy original, rezumat covor, birou, mocheta lux, piele violet, drăguț gogoasa perna, tapixo covor de lux
Dimensiune 40x60cm/50x80cm/60x90cm/50x120cm
Se Spală Stil Spălare De Mână
Decorare Stil Stil Modern
Utilizarea Acasă
Stil Europa
Design Kilim
Modurile de vânzare bucata
Loc Salon
Material 100% Poliester
Nume De Brand DOBOXUAN
Aplicabile locuri Sala de mese, hol, living, hol intrare, baie, dormitor
ID Tipărite Covorase
Forma Dreptunghi
Model Tip PLANTA
Technics Masina De Facut
Grosime 15 mm
Personajul Puternică absorbție de apă, fără păr plutitoare,Respirabil
culoare Multicolor
Numărul De Model JX-D091

Scrie o recenzie

Produse similare