Oferta

158.94lei

289.01lei

Dropshipping CONDUS Înstelat Stele Lumina de Noapte Proiector Laser 3D Ocean Val de Partid Difuzor Lampa Pentru Petrecerea Dormitor

Adaugă o recenzie

LED Înstelat Stele Lumina de Noapte Proiector Laser 3D Ocean Val de Partid Difuzor Lampa Pentru Petrecerea Dormitor

【Stele Proiector + LED Ocean Val Proiector】 Aduce un galaxy interior si uimitor aurora înstelat spectacol de lumini!La Furtherlux mai Nou Star proiector instantaneu proiecte-un câmp de stele indepartate împotriva unui transformarea Verde nebuloasă nor cu 10 culori 360°rotație dinamic proiecții.Un mod unic de a aprinde părți, revitalizarea spațiului de lucru, lumină sau o cina romantica pentru doi.De asemenea, funcționează ca o unică lumină de noapte.Un cadou excelent pentru adulți și copii deopotrivă!

【La distanță și Sunet Activat și Auto-Off Timer 】: La Furtherlux mai recente controler de la distanță ocean val lumina de noapte proiector cu sunet-activat modul flicker.Liber turn on/off lampa, schimba modul de iluminare, ciclu prin efecte de lumină, a regla luminozitatea, porni/opri mișcare sau a regla volumul.Sunet senzor de mișcare permite proiecția schimbă culoarea în funcție de ritmul muzicii sau a aclama mâinile tale, creând un disco sau petrecere efect. 3 Auto-off timer opțiuni, built-in 1H/ 2H/ turn off.

【Mai nou Bluetooth 5.2& USB Disk Citit】: Built-in Bluetooth Mini 5.2 Muzică Vorbitor și slot USB, juca dumneavoastră preferat de muzică cântec de leagăn, de relaxare, de meditație muzică prin lumina de noapte proiector în timp ce uitam de aurora nebuloasă nor galaxy noaptea, de a crea un romantic atmosferă liniștitoare.

【Multi-funcția de Proiectare Lumina de Noapte Proiector】: Aduce un romantic noapte înstelată, acesta poate fi folosit ca o luminozitate reglabilă lumina de noapte, Ocean, val de lumina ambianta, etapa light party, discotecă, sală de jocuri decor de lumină, home theater accent, Lampa Stroboscop, Dj Iluminat, puteți utiliza acest proiector pentru prima oră, dans/petreceri/ zi de Naștere/DJ, Bar/ Karaoke/ Craciun/ Nunta/ Show/ Club/ Pub.Prin urmare, înseamnă a cumpăra atât de multe lumini în același timp.Economisi bani.

【Mai Frumoase Cadouri Pentru Familie si Copii 】Stele proiector lumina de noapte este potrivit pentru ziua de nastere, petrecere, Nunta, decor Sala, ziua copilului, Craciun, cadouri Aniversare, Se creează un minunat și înstelat atmosferă ajuta copiii să le stimuleze curiozitatea, imaginația, creativitatea.De asemenea, perfect pentru decorarea de interior ca un val ocean proiector, romantic starea de spirit de lumină, lampă de noapte, și lampa de pe noptiera.

Notă:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că telecomanda îndreptat la produs la distanță zonă de primire pentru un control mai bun.

2. Aceasta lumina de noapte lampă trebuie să rămână conectat și cablul de alimentare este inclus în pachet.(Adaptorul Nu Este Inclus)

Caietul de sarcini

Sursa de Alimentare: USB DC 5V / 2000 ma

Operațiuni: 8 butoane si Telecomanda

Proiecție de Acoperire: 161-538 ft2 (15-50㎡)

Muzica Sprijin Formate: Bluetooth si USB

Lista De Ambalare

1× Înstelat Proiector De Lumina

1 X Controler De La Distanță

1 x Cablu USB

1 X Manual De Utilizare

Etichete: lampa de tabl, proiector de stele, rezolva-o singură bucată, ny glob de zăpadă, lampa led, mini proiector, galaxi proiector, picior lampa, nanoleaf xiaomi, anime led illume
Tip proiector
Este Dispozitiv Inteligent Da
Utilizare Vacanta
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model LDA120403
Tip De Element luminile de noapte
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Articol Greutate 1.35 pounds
Certificare ce
Este De Becuri Incluse Da
Este Baterii Incluse No
Este Nevoie De Baterii No
Generarea De Energie Comutator
Corpul Material ABS
Forma Steaua
Origine NC(de Origine)
Dimensiuni În Ambalaj 6.8 x 6.6 x 5.3 cm
Sursa De Alimentare fir-electric

Scrie o recenzie

Produse similare