Oferta

43.77lei

61.65lei

Naturale Ametist Place Forma Ametist Cluster Gaura Ametist Bloc de Piatră Originală Colecție de Bijuterii DIY materii Prime, Energie Piatra

Adaugă o recenzie

Puncte:

1、Premium Material: ametist este 100% naturala ametist cluster, pur naturale cristal de cuarț, fiecare dintre ele are propria textura unica.

2、Excelent în Utilizare: ametistul este una dintre cele mai populare restaurare minerale.Este vital pentru cei care muncesc din greu pentru a trata ei înșiși și pe alții, și ne ajută să ne întoarcem gândurile negative în gânduri pozitive, și oferă un echilibru perfect, și se poate rezolva un conflict emotional.

3、Decor Perfect: forma De inima vă permite să plasați ametist pe o noptiera, rafturi, meditație turn sau orice masă în biroul tău.

4、Aplicarea pe scară Largă: ametist este potrivit pentru colectionari.Acest produs este foarte potrivit pentru peșteri, de colecție, geometricians, iubitorii de rock.

5、Cadou Fabulos: ametist poate fi tratat ca un cadou perfect pentru o casă nouă sau un cadou de absolvire, iar cuvântul este ametistul este cel de-al treilea ochi Chakra.Acest lucru înseamnă că este o vindecare bijuterie care oferă protecție, înțelepciune și echilibru.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Nume: Ametist Natural

Material: spirala fosili

Dimensiuni: lungime 40-50mm/1.57-1,97 in

Greutate: 30g despre

Proces: piatră brută lustruire

Lista De Ambalare:

1 * Ametist

Note:

Ametist natural, care nu este exact la fel, fiecare dintre ele este unic.

Unele produse au fisuri, care sunt în mod natural format, dar nu probleme de calitate.

Etichete: ametist punct, ametist grup, ametist druse, ametist piatră brută, tabloul de bord figurina, cluster de cristal, ametist pandantiv cu diamante, Cristal De Ametist, piatră de ametist, cristal de cuarț de stâncă
Tema Mascota
Stil Modern
Caracteristică Regională JAPONIA
Material Sticla

Scrie o recenzie

Produse similare