Oferta

40.34lei

73.34lei

Minge de Yoga 45cm/55cm/65cm/75cm/85cm/95cm Gros Echilibru Minge pentru Antrenament de Fitness Stabilitate Pilates Sală de fitness Acasa Exercitii Rapida + Pompa

Adaugă o recenzie

Premium Material: Cu built-in de 2 mm grosime, multi-strat, & heavy-duty material PVC, această minge de yoga este anti-spargere și are o puternică capacitate portanta.

Spirala de design pe mingea de suprafață împiedică alunecarea, asigurarea siguranței dumneavoastră atunci când îl folosești.

Eco-friendly premium materialul este moale, și este ușor de pliat si depozitat atunci când nu este în uz.

Dimensiune: 45cm/55cm/65cm/75cm/85cm/95cm

Culoare: Roz/Violet/Roșu/Albastru/Argintiu

Aplicabile Varsta: 3-65 ani

Aplicabile locuri: Home/Sport/Birou

Perioada de garanție: 365 de zile

Pachetul contine: 1 minge de yoga + 1 pompa de picior + 1 plug extractor + 1pump plug

1.Vom trimite bunurile în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3.Vom trimis un număr de urmărire atunci când vom posta un articol, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

1.Tot de plată este protejat de Escrow.Modul de plată: card de credit; moneybookers; T/T, western și așa mai departe.

2. Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda.

1.Ca feedback-ul dvs. (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sau de a lăsa mesaje.Suntem mereu în stand-by pentru a răspunde.

Ne exprimam speranta puteți găsi ceea ce vă place aici.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: sistemul de exercitii acasa, exercițiu machin, minge de copil, minge de aer pompa, păun perna, mare minge elvețian, minge exercițiu, blană minge de yoga, pilat, acasă tren
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Yoga Bile
Stil Buna
Dimensiune 95CM

Scrie o recenzie

Produse similare