Oferta

106.29lei

193.25lei

12pcs Auto Universal Etrierului de Frână Mașină de Vânt Înapoi Pad Compresor cu Piston Garaj Auto, Instrumentul de Reparare Kit Set cu Caz

Adaugă o recenzie

Practic 12buc universal al etrierului de frână vânt înapoi instrumente.Acest set cuprinzător de frână piston înapoi adaptoare și forța șurub sunt esențiale atunci când service frane pe o gamă largă de vehicule.

Caracteristici:

12pcs universal al etrierului de frână vânt înapoi instrumente, pentru retragerea pistonului de frână, de reglare pompa de frână și înlocuirea plăcuțelor de frână.

Include 10buc pistonului de frână adaptoare care se potrivesc o varietate de masini moderne branduri pentru o gamă largă de aplicații de vehicule.

Durabil și ușor de folosit pentru profesioniști și utilizatorii DIY cu plăcuțe de frână și frână pompă.

Cererea pentru cele mai multe de atât importate și interne majore masini, ajută la prevenirea deteriorarea pistonului și de boot.

Fabricat din grele din oțel de înaltă carbon, super robust pentru lichidare spate piston și oferind suficient spațiu pentru noile plăcuțe.

Potrivit pentru cele mai multe interne și importate de vehicule, inclusiv Europene și Japoneze modele de masini.

Pentru utilizarea cu "Push back" și "Vânt înapoi", pistoane, set include adaptoare pentru Mazda, Toyota, pentru Benz, General Motors, pentru Audi, Ford, Honda, pentru Jaguar, pentru Nissan, pentru Saab, Subaru, pentru Volkswagen, Alfa Romeo, BMW, pentru Mercedes-Benz, pentru Mitsubishi, pentru Rover, Volvo, Renault, VW, si multe alte vehicule.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: 45# Oțel de Înaltă carbon

Modele adecvate: pentru MERCEDES, BMW, VW, GM, pentru AUDI, FORD, HONDA, SUBARU, MAZDA, pentru NISSAN, pentru MITSUBISHI, TOYOTA, pentru ROVER, 4 WHEEL DRIVE, etc.

Dimensiuni ambalaj: 32 * 21.5 * 6cm / 12.60 * 8.46 * 2.36 în

Greutate pachet: 1551g / 54.71 oz

Lista De Pachete:

10 * Frână Piston Adaptoare

1 * Frână Pad

1 * Pompa De Frână

1 * Cutie De Depozitare

Etichete: auto gadget, mop kit de reparare, tăiței de stocare, auto pompa de anvelope, etrierului de frână instrument, auto kit instrument, camion de reparații, kit de reparare, cutii de scule, Masina instrumentul de reparare
Nume De Brand KKMOON
Pachet Cutie
Tip Etrierului De Frână
Numărul de Bucăți 12
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model Etrierului De Frână
Cerere Garaj Auto, Instrumentul De Reparare
Dimensiune as below

Scrie o recenzie

Produse similare