Oferta

37.95lei

Drăguț Scrisoare Flamingo a Condus Lumina de Noapte pentru copii Ananas Pandantiv lampă de Cactus Perete Lampa de Cort cu LED-uri Pentru Casa decor de Crăciun

Adaugă o recenzie

baterie:inima led iluminat

Dragoste de iluminare:lampă de Pandantiv

mai nou:lampara 3d

Drăguț Flamingo a Condus Lumina de Noapte pentru copii Ananas Pandantiv lampă de Cactus Lampă de Perete Motiv de lumină Pentru Petrecerea Acasă decorare Camera

Dimensiune: Flamingo:300*144*28mm Cactus: 255*155*26mm Ananas:250.7*133*28mm Cloud:295*185*28mm Inima: 253.7*266*48 Dragoste : 525*235*40 Fulg de nea: 250*250*30 Steaua : 275*275*48mm Luna : 180*245*28mm Pinguin: 268*200*30 mm Coroană: 290*215*28 Putere de:2*Baterii AA( NU include ) Material:ABS Caracteristică:de economisire a Energiei led-uri, Comutator ON/OFF.Cantitate:1buc Cerere: Mare cadou pentru copiii dumneavoastră, prieten sau singur.Modele minunate va crea romantică atmosferă relaxată și plăcută pentru tine Potrivite pentru dormitor, afișare acasă, dar și alte locuri romantice Potrivite pentru vânzare cu amănuntul sau en-gros, original, cutie de conținut.

Pachetul include:

1 buc 3D Minunat Lumina de Noapte

Garanție :

• 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

• Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Noulsite.ro

Feadback :

• Dacă sunteți mulțumit cu ea după ce a primit articolele dvs., vă rugăm să ne lăsați Feedback-ul Pozitiv , și apoi vom face același lucru pentru tine.

• L\\\'s foarte appriciated pentru Feedback-ul dvs. Pozitiv și de suport.Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună, și ne-am\\\'ll fi mereu la dispoziția dumneavoastră

Contactați-ne :

• Nu\\\'sunt sigur că Vom avea înțelegere unul cu altul , Ne va lăsa de 5 STELE FEEDBACK POZITIV după ce confirmați primirea de elemente de pe Noulsite.ro.Sper să facă același lucru.

• Pls DON\ \ \\ \ 'T lasă-ne Feedback-ul Negativ sau dispută Deschisă on-line dacă există îndoieli ,vom rezolva problema împreună cu tine rapid ,pls e-mail sau lăsați un mesaj pentru noi.

Etichete: lampa scrisoare, decor scrisoare, led scrisoare, lampa scrisoare cu, scrisoare neon, led-uri semn, alfabetul led, scrisoare mare, Scrisoare, led scrisoare semn
Este Nevoie De Baterii No
Forma Desene animate
Putere 0-5W
Corpul Material Cristal
Este De Becuri Incluse Da
pinguin lumina led lampa cloud
Tip Baterie fara baterie
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Alb Cald Lumini 3d
Utilizare Vacanta
Generarea De Energie Touch
Alimentare prin baterie Flamingo A Condus Lumina De Noapte
Tip lampa
Tip De Element luminile de noapte
Nume De Brand GAINLUMEN
Tensiune 5v
Putere de 2 buc baterie Copiii Cadou
Led Lumina de Noapte pentru copii Motivul lumina
2017 new sosire Ananas lampă de Pandantiv
Sursa De Alimentare DC
Funcționarea cu baterii Copii Cadou de Crăciun
Este Baterii Incluse No
Certificare EMC
Numărul De Model L3D478

Scrie o recenzie

Produse similare