Oferta

45.79lei

61.03lei

Moda Sexy Femei Din Piele Tub Cu Fermoar Purta Rochie Lenjerie De Mari Dimensiuni Cămașă De Noapte, Uniforme Club De Noapte, Îmbrăcăminte De Latex Babydoll

Adaugă o recenzie

Pachetul contine: 1 buc rochie

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume. 3. Nu putem accepta schimbul de informații cu caracter personal sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat. 4. Nu putem trimite comanda, dacă nu ați scrie numărul de telefon și codul poștal. Cald prompt:

1.Vă rugăm să rețineți că temperatura scăzută spălat,nu înălbitor și loc sub soare pentru un timp destul de lung.

2.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda.

3.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere!

4.Femeile Uniformă numai,alte accesorii(dacă orice)irelevant demo-ul din imagine nu sunt incluse.

Etichete: latex mov, piele uniformă, fără piele, latex zburli, crotchless teddy, purta costum, rochie latex femeie, body crotchless, latex rosu, crotchless erotic
Decor Piele
Utilizare Specială Îmbrăcăminte Exotic
Model Tip Solid
Nume De Brand Cgtjduly
Tip De Element Baby Dolls
Sugestiv Sexual No
Material Spandex
Gen FEMEI
Numărul De Model SOV2032
Obscene Imagine No
Tesatura Tip Sifon

Scrie o recenzie

Produse similare