Oferta

17.55lei

28.29lei

5 Antrenament Benzi De Echipamente De Fitness Exercițiu De Rezistență Buclă Benzi Set Cu Geanta De Transport Pentru Picioare, Fund Brațele Yoga De Fitness Pilates

Adaugă o recenzie

5 Antrenament Benzi De Echipamente De Fitness Exercițiu De Rezistență Buclă Benzi Set Cu Geanta De Transport Pentru Picioare, Fund Brațele Yoga De Fitness Pilates

De Mediu Și De Siguranță:

Benzile de rezistență sunt realizate din latex natural.Benzile de rezistență puterea de formare nu are miros de cauciuc.

Satisface Cererea Diferite:

Ultra-lumină și lumina benzile de fitness sunt ideale pentru incepatori si mediu, greu și foarte greu trupe de formare sunt perfecte pentru avansate de puterea de formare.

Formare De Zi Cu Zi:

Această bandă de rezistență setul poate fi integrat cu toate populare programe de formare, cum ar fi yoga, Pilates, etc. Exercitarea banda poate fi folosit pentru exerciții generale, exerciții de stretching și puterea de formare.

Domeniul De Aplicare:

Fizioterapeuți utilizați această fizioterapie centura pentru recuperarea pacienților.Banda de rezistență este potrivit pentru persoanele care suferă de picior, genunchi și spate leziuni și ajută pentru a recupera de la genunchi.

Caietul de sarcini:

Tip: Banda De Rezistență

Cantitate: 5 buc

Material: Latex

Culoare: Așa Cum Se Arată

Dimensiune: 60*5cm/23.58*1.97 inch

Greutate netă:125g

Pachet:

5 * Benzile De Rezistență

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

transport

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .Dacă doriți să expedieze prin poștă ,vă rugăm să plătesc taxă suplimentară de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Nu vom rambursa taxa de transport maritim pentru transporturile refuzat.

Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 20 de zile de la primirea bunului pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: curea de yoga, anti-gravitație yoga, fly yoga, aerial yoga, aeroyoga, leagăn de yoga, antigravity hamac, Yoga, aerial silk, hamac yoga
Numărul De Model /
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare