Oferta

79.12lei

111.45lei

Pliabil Caz Stand Pentru Macbook Air 11 12 13 NewPro 13.3 15 16" 2020 A2251 A2338 M1 A2159 A1932 Plastic Dur Rezistent La Socuri Acoperirea

Adaugă o recenzie

Noi Șocuri Exterioare Caz Pentru Macbook Air 11 12 13 inch Pro 13 Retina Greu Capacul de Plastic Pliabil cu Suport A1466 A1369 A1502 A2159

Caracteristici despre ușor de Înțeles de Caz:

Șoc-absorbant creste oferă protecție final/margini Teșite proiectat pentru siguranță, se potrivesc Pentru Macbok

Logo-ul este ușor de a vedea de la caz

Se fixează ușor pe și în afara instalare cu opționale Anti-zero protector pentru 360 de protecție

Complet evacuate în condiții de siguranță pentru căldură plata și fiecare colț se află în partea de jos

Accesul la toate porturile,baterie verificarea buton,Tip C,porturi de încărcare ect.Conectați încărcătorul,cablu sau set cu cască fără a scoate caz Pachet inclusiv: 1 x caz stand + 1 × capac tastatură + 1 set de praf prize+screen film este Foarte important!!!!vă rugăm să verificați modelul de pe partea de jos a laptop: vă Rugăm să acorde o atenție la tastatură versiune,puteți Specifica culoarea și versiunea.De asemenea,va vom trimite cerul albastru dop de praf în loc de albastru inchis.vă rugăm să lăsați un mesaj sau comentariu de la noi.În caz contrar,va vom trimite la culoare și versiunea în mod aleatoriu.Nu vom fi responsabili pentru versiunea greșită l-am trimis, dacă nu ne informează.Vă mulțumesc!vă rugăm să lăsați un mesaj în comentarii despre tastatura versiune: Note Importante:

o.Accesoriu numai.laptop-ul nu este inclus

b.Acest caz este fără logo-ul tăiat.dacă vrei cazul cu logo-ul taie , vă rugăm să lăsați un mesaj.vă rugăm să acorde o atenție la culoare,

de aur /argint/verde mentă / caz logo-ul va fi afișată numai atunci când logo-ul este aprins.dacă mintea vă rugăm să alegeți o altă culoare.

c.Vă rugăm să verificați descrierea de mai jos pentru a confirma modelul tau de laptop și asigurați-vă că ați ales unul potrivit pentru macbook.

d.Culoarea poate varia ușor datorită culorii de calibrare pentru fiecare monitor individual de setare,vă rugăm să consultați elementul real primiți.

e.Vom folosi aceeași capac tastatură pentru macbook pro și air.Deci nu pot avea o ușoară diferență pe unele taste de pe tastatură.

Cum platesc prin Western Union?Nu există Excepții! 2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai. 3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne Furnizați cu transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni. 4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Noulsite.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor. 1.Am oferit 6 luni garanție limitată pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii de vin cu doar 1 lună de garanție. 2.Produsele defecte Trebuie raportate(în perioada de garanție)și s-a întors(în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne anunțați ce defectul este și numărul de ordine dumneavoastră.Noi Nu Repare Sau Să Înlocuiască Elementele Cu O Garanție Expirat. 3.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Noulsite.ro! 1.Amoferim Specail Pret/Transport/Stoc/Serviciu. 2.Grăbește-Te!!!Pentru a Fi Client VIP. 3.Contactati-ne prin Trade Manager/Contactati-ne Acum!!!Cum pot plăti cu Card de Credit?Ce metode de plată pot folosi? ...Ce mă fac dacă suma de plată dedusă este incorectă?De ce comanda mea este închisă?De ce mi-plata prin card de credit eșua? ... 1.Odata ce ordinul cu plată,Noulsite.ro va efectua procesul de verificare de fiecare comanda in termen de 24-48 de ore. 2.Odată ce plata a fost verificată, vom procesa comanda in termen de 24 de ore(exceptand weekend-ul). 3.Transportul informații, de obicei, va fi actualizat pe site-ul după 3-5 zile lucrătoare. 1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire.FI CLIENT VIP,Mai multe Reduceri va primi!!!

Etichete: moale masă laptop, de bază macbook, mac book air 13 caz etui, macbook, macbook air 13 maneca buzunar, a1932 lcd, link-ul mini, macbook air caz pământ, clar macbook air 2020 caz, a2141 caz
Origine NC(de Origine)
Tip Laptop Înlocuiți Capacul
Model Tip Solid
Nume De Brand Batianda
Noul Pro 13 2019 a2159
Complet ventilat pentru În Condiții De Siguranță De Căldură Plata
Stil Fasion
Air 13 inch A1369 A1466
Modalitate de instalare Fixați pe/rupe Ușor
Compatibil pentru Macbook Air 11 12 13
Cele mai noi Pro 13 inch A2251 A2289
Noi de 12 inch a1534
Material Plastic
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Pachet No
Gen Unisex
Modele Aplicabile macbook
noul pro 16 inch A2141
Noul air 13 2018 2019 a1932
Numărul De Model MBZJ
Design Mat & Detalii Cristal
Pro 13 cu Retina & Touch Bar A1706 A1989
Pro 13 cu Retina Display A1502
Funcția Rezistenta La Socuri Si Ușor De Înțeles
Air 11 inch A1465 A1370

Scrie o recenzie

Produse similare