Oferta

181.65lei

330.26lei

Sport Războinic Pantofi sport Barbati Pantofi de Porc, Coaja de Forrest Gump Respirabil Clasic Turismul de Agrement Pantofi din Piele WL3379 FIERBINTE

Adaugă o recenzie

Sport Războinic Pantofi sport Barbati Pantofi de Porc, Coaja de Forrest Gump Respirabil Clasic Turismul de Agrement Pantofi din Piele WL3379 FIERBINTE pantofi de Înaltă calitate, 100 de ani de brand de încredere, utilizate spun clienții foarte bun, vă rugăm să nu ratați Toate imaginile de aici sunt 100% fizic poze, cumpărătorii prietenii nu trebuie să vă faceți griji

TRANSPORT

1. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

Bine ati venit pentru a cumpăra o mulțime,multumesc!!!!!!!!Bine ati venit la magazinul meu,

Compania noastra este o foarte mare dans livrările de producatori în China .Acum , prin intermediul site-ului de aprovizionare la nivel mondial o varietate de pantofi de dans și dans haine.

Putem accepta cu ridicata și cu amănuntul ,

Mare preț mai favorabil , vă mulțumesc foarte mult pentru prezență , vă urez spor la cumpărături ! !Furnizor De Promisiune

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate, în termen de 15 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Etichete: de sex feminin de funcționare, nunta pantofi pentru bărbați, bubba gump, gump, somar pantofi pentru bărbați, run forrest run tricou, bubba, negru pantofi casual adidas, rularea overale, pantofi forrest
Gen De sex masculin și de sex feminin comun
Nume De Brand ruimo
Locul Aplicabile Curtea Greu
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Data De Lansare Spring2019
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Pantof Sport Tip Pantofi De Funcționare
Caracteristică Respirabil
Nivelul De Practică Profesionale
Numărul De Model Pantofi sport WL-3379
Material De Sus Piele Naturala
Funcția Stabilitate
Tehnologia Flywire
Tip Sport Lumina Circuland
Tip De Închidere Dantelă-Up
Pentru Distanța 10km
Material De Talpa Cauciuc
Numele Departamentului Adult
Branț Material EVA
Înălțime Superioară low

Scrie o recenzie

Produse similare