Oferta

43.65lei

70.40lei

40-120 Buc /Pack Set din Piele de Artizanat Metal Îmbrăcăminte Snap Butonul de Fixare Capse DIY Pielărie Snap Butoane Push

Adaugă o recenzie

Utilizare : haine, jachete, jos jachete, paltoane, geci, blugi, genți și alte articole de îmbrăcăminte Largă de aplicare: Potrivit pentru a face haine, artizanat, ornamente de cusut-le pe tricouri, jachete, salopete, rucsaci, pantofi, pălării, curele, bumbac căptușit haine, blugi, piele, etc. Material durabil: snap set elemente de fixare sunt realizate din cupru, solidă și de lungă durată, de bună calitate pentru a rezista la pounding pentru stabilirea snaps.

Aplicarea pe scară largă: Aceste utile snaps sunt bune pentru a face haine, artizanat, ornamente de cusut-le pe tricouri, jachete, salopete, rucsaci, pantofi, pălării, curele, bumbac căptușit haine, blugi, piele, și așa mai departe.

Utile instrumente de fixare: O parte canelura de pe instrumentul de bază este fix capac de fixare fixare și pentru a preveni cupă capac, o altă parte convexă de bază este de a stabili nit de fixare fixare și pentru a preveni nit bate îndoire și de alunecare; Vine cu 4 piese de fixare de unelte, ceea ce face instalarea mai convenabil și eficient.

Cutie depozitare: butonul De fixare kit vine cu un plastic transparent cutie de depozitare cu multe mici detașabile partiții, care vă permite să adune mai multe obiecte mici și păstrați-le în ordine.Caietul de sarcini: Snap set: 2 capace, un armăsar și o priză Capac diametru: aprox. 12,5 mm/ 0.49 inch Pachetul include: gunmetal fixare anticipate bronz de fixare anticipate de argint de fixare anticipate de aur de fixare anticipate Setter bază Hollow punch 633# Model instalați instrument Clar de depozitare cutie de Operare instrucțiuni de imagine Cald anunț: piese de Mici dimensiuni, vă rugăm să păstrați departe de copil.

Etichete: apăsați machin, sigiliu pentru produse cosmetice, icobbler piele kit, antic cizmar instrumente, cutie cd set, panza de cuțit, momeală pește popper, pește popper, bucătărie knif, bisturiu
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
ackage include 3 argint de fixare anticipate
Tip Alte
Numărul De Model PG51
Pachet Cutie
Snap set 2 capace, un armăsar și o priză
ackage include 5 Setter bază / Clear cutie de depozitare
Culori bronz, aur, argint și bronz
Dimensiune 6.7 x 3.9 x 0.8 inches
Nume De Brand icobbler
ackage include 2 bronz de fixare anticipate
ackage include 1 bronz de fixare anticipate
ackage include 4 de aur de fixare anticipate
Capac Cu Diametrul De aprox. 12,5 mm/ 0.49 inch
Material Cupru
Cerere Alte
ackage include 6 Hollow punch / 633 Model instalați instrument

Scrie o recenzie

Produse similare