Oferta

74.29lei

Retro pandantiv din metal negru industriale cușcă retro candelabru din metal retro candelabru antic Edison Cușcă plafon lampă (bec)

Adaugă o recenzie

Produs: E27 lampă titularului Produs funcția 1. De lungă durată: În condiții normale, trebuie doar să înlocuiți becul pentru a continua operațiunea 2. Unghiul de iluminare variază cu unghiul de iluminare a lămpii cu incandescență. 3. Caracteristici: flexibilitate puternic, de dimensiuni mici, cu stil retro 4. Trecut CE si RoHS certificare 5. Protecția mediului: fără plumb, mercur și alte dăunătoare mediului elemente. 6. Confort: ușor să se mute, poate fi adus la locul unde este nevoie de iluminat Tensiune de alimentare: AC 220V Unghi (°): 360 ° Dimensiune (W * L): 23 * 20cm Medie de viata (ore): baza de viață a lămpii de Certificare: CE si RoHS Garantie perioada: de jumătate de an de Aplicare: 1. Potrivit pentru retro atmosfere, cum ar fi cafenele si baruri. 2. Restaurant de iluminat, iluminat, iluminat de noapte, alte fix becuri nu pot da suficient de luminozitate, Feedback-ul si contactati-1.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. 2. Așteptăm cu nerăbdare să vă răspund laîntrebări prin e-mail în termen de 24 de ore.Dacă nu ați primit un mesaj, vă rugăm să verificați spam.

Etichete: sticlă nordic pandantiv lumina, candelabre tavan plăci, cusca abajur, lamparas techo, lu pandantiv de iluminat, pandantiv lumina cemente, negru lumina plafon, bimini barca de sus, candelabru pentru țară, tin lumini plafon
Garanție 12 Luni
Certificare ce
Este Estompat No
Nume De Brand MengJay
Este De Becuri Incluse No
Lungime Cablu 1m
Stil vintage
Technics Placat cu
Loc Salon
Finisaj Fier
Sursa De Alimentare AC
Tip De Element Pandantiv Lumini
Material Metal
Numărul De Model PD-19
Tipul De Bază E27
Tensiune 220V
Zona De Iluminat 5-10square metri
Numărul de surse de lumină 1
Tip De Instalare Pandantiv De Cablu
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Scrie o recenzie

Produse similare