Oferta

39.89lei

57.81lei

Baie Titularul De Hârtie Igienică Hârtie Cutie De Șervețele De Toaletă Din Plastic Dozator De Perete Pentru Rola De Hârtie Cutie De Depozitare Gratuit Stantare

Adaugă o recenzie

Caracteristică:

--ECO-FRIENDLY: caseta De țesut se face ecologice, non-toxice ABS și PC de materiale, care nu este dăunătoare pentru sănătatea ta.

--DESIGN PRACTIC: După utilizarea nostru de cutie, este ușor pentru tine de a înlocui un prosop de hârtie.În plus, cutia noastră este potrivit pentru toate tipurile de prosoape de hârtie.Astfel, nu vă faceți griji că un prosop de hârtie nu este compatibil cu cutia noastră.

- MULTI-FUNCȚIE: În plus față de magazinul de prosoape de hârtie, cutia noastră ar putea fi, de asemenea, folosit pentru a pune saci de gunoi, servetele umede, etc. În același timp, mobil, ochelarii pot fi plasate în spațiul extern.

--Rezistent la apa: caseta De țesut are un sigiliu bun și pot asigura că țesutul este uscat.

- PUTERNIC CAPACITATEA portantă: țesut Noastre cutia are o puternică capacitate de încărcare.Este bine ca unghiile pe perete.

- NU PERFORARE: După utilizarea nostru de cutie, tu dont nevoie pentru a lovi cu pumnul.În același timp, peretele nu va fi deteriorat după ce non-marcarea lipici este rupt.

--ANTI-ALUNECARE de SUPRAFAȚĂ: suprafața exterioară din cutia noastră este anti-alunecare.Astfel, ai putea pune telefonul mobil pe ea .

Pași de instalare:

1. Curat și uscat pereți.

2. Atașați banda si sufla-l spre exterior

3. Aliniați cataramă și fixați-l ferm.

4. Instalarea este completă" "Parametru:

--Material: ABS + PC

--Culoare: Alb

- Dimensiuni: 28*14*13cm/11*5.5*5.1 inch

--Metoda de instalare: auto-adeziv

--Pachet sunt incluse:

1 *Toaletă cutie

Notă:

- Lipicios hârtie igienică titularii nu sunt potrivite pentru tapetului sau pictura pereti.

Lista de ambalare

--Pachet sunt incluse:

1 *Toaletă cutie

Etichete: mrosaa titularul de hârtie igienică, locație rola de hârtie igienică suport, bucatarie baie cutie de depozitare, toaletă sistemelor de încălzire, suport, wc portabil cutie de hârtie, titularul de hârtie igienică, baie țesutului caseta de bronz, subțire de hârtie igienică, știri titularul de hârtie, în baie de stocare
Origine NC(de Origine)
type1 Toaletă fraier rola de hârtie tub de hârtie igienică rack-carton
type7 rack
Type2 Toaletă fraier roll
type6 hârtie suport prosop
type5 Hârtie Igienică Rack
Material Plastic
type4 Cutie
Type3 Tub de hârtie igienică, hârtie rack

Scrie o recenzie

Produse similare