Oferta

106.54lei

MJ A21 A23 Placa de baza Clemă de Înaltă Temperatură Principal Logic Board PCB de Fixare Suport pentru iPhone X 5S 6 6S 7 8 8Plus Fix de Reparații de Mucegai

Adaugă o recenzie

MJ A21 A23 Placa de baza Cleme Temperatură Înaltă Principal Logic Board PCB de Fixare Suport pentru iPhone X 5S 6 6S 7 8 8Plus Fix de Reparații de Mucegai

Descriere:

Profesionist reparatii placa de baza telefon de prindere este multi-funcțional și multi-model de iPhone, instrumentul de reparare, este folosit pentru poziționarea placa de baza pentru operare ușoară, de 7 caractere catarama este ușor de a stabili, în coadă de rândunică incuietoare este blocat, astfel că placa de bază nu este slăbit.De înaltă calitate, placa de baza titularul poate suport pentru iPhone 5S/6G/6P/6S/6SP/7/7P/8/8P/X.

1. Metal, știfturi de fixare nu sunt usor de purtat, multi-point compozit de poziționare pin design poate fi compatibil cu o varietate de modele, ușor pentru a repara placa de baza telefon.

2. Compact 7-în formă de presa catarama design este rezonabil, nu împiedică lipire cap de fier pensetă sau lame și alte instrumente de pe placa de baza telefon pentru orice operațiune.

3. Inovatoare în coadă de rândunică catarama design-ul este universal până la 9 modele de protecție puternic, atât de stabil și se pot fixa pe placa de baza telefon.

4. Varietate de IC lipici îndepărtarea groove, suprafața de oțel gravat cu cea corespunzătoare IC model de laser logo-ul, ușor de identificat, dar, de asemenea, să cip IC de răcire de căldură.

5. Hard disk puterea traversă design ridică placa de baza pe partea din spate a hard disk, astfel încât utilizatorul nu poate deforma placa de baza, deoarece de încălzire stres atunci când demontarea hard disk.

6. CPU puterea traversă design ridică placa de baza pe partea din spate a PROCESORULUI.Atunci când utilizatorul demontați CPU, placa de baza nu se va deforma din cauza forței de încălzire.

7. Placa de greutate pentru a spori prindere greutate, nu este ușor să alunece în îndepărtarea plăcii de bază IC componente, și pentru piatră sintetică panouri au un efect de absorbție de căldură și de dispersie a temperaturii.

Etichete: pcb de încercare, pcb terminal, laptop asus placa de audio, michael jackson, placa de baza iphone 8, iphon placa de baza, masina uyue, logic pro, 6s nand, titularul placa de baza
Tip Alte
culoare negru
DIY Consumabile ELECTRICE
Nume De Brand UYUE
Numărul De Model Placa de baza Cleme Temperatură Înaltă Principal Logic Board PCB Prindere Holde'
Cerere Alte

Scrie o recenzie

Produse similare