Oferta

527.39lei

893.91lei

Gadinan Sistem de Supraveghere H. 265AI 8CH POE Sistem de 5MP Metal în aer liber de Rețea, Audio IR Camera IP de Detectare a Feței de Securitate CCTV Kit

Adaugă o recenzie

Multi-Platformă Acces Suport Windowns PC,iPhone,Android mobile acces în Timp Real de Înregistrare și Redare Suport ONVIF 2.0 Lucrări cu terți ONVIF NVR-ul și software-ul,cum ar fi ONVIF device manager,iris albastru ,VLC și așa mai departe Setare de Telefon Mobil Ușor de setare , telefon mobil de vizualizare (Android și iPhone iOS) H. 265 POE NVR caietul de sarcini: Sistem de Operare : Embedded Linux compresie Video: H. 264/H. 265 de intrare Video (IP) : 8CH 5MP Iesiri Video: HDMI, VGA Interfață Rețea: RJ45 HDD: 1*port SATA (suporta pana la 8TB) P2P Vedere la Distanță: Suport iOS, Android 20+ Limbi Disponibile: rusă, engleză, italiană, Portuguses, spaniolă, franceză, germană etc detectare a Mișcării : Suporta ONVIF : Suport alimentare : 48V Netweight : 3.5 kg Size :25.5 CM*22,3 CM*4.2 CM Vizita la distanță de nor sau o APLICAȚIE XMEye H. 265 Audio POE aparat de Fotografiat caietul de sarcini: Senzor de Imagine: XM550AI+1/2.5" SC335E CMOS Efectiv de Pixeli: 2592*1944 ,15fps Lentila: 3.6 mm default (6mm optional) Numărul de Led-uri IR:6pcs matrice de Led-uri IR cu Distanta IR 25M FiecareCamera include Conexiune Impermeabil și Șuruburi Acest aparat foto este din metal , de Exterior IP66 rezistent la apa si conexiune, de asemenea, este rezistent la apa Pachetul Inclus: 1 x H. 265 8CH 48V POE NVR construit în 8 port POE 2/4/6/8 x H. 265 în aer liber Audio Camere IP 1 x cablu de alimentare pentru NVR 1 x Mouse-ul pentru NVR 1 x manual de Utilizare NU HDD sau HDD-ul pentru Opțional Nu includ rețeaua de cabluri pentru aparate de fotografiat, Dacă aveți nevoie de cabluri RJ45 pentru aparate de fotografiat,puteți să faceți clic pe: 8 Canale H. 265 NVR Suport 8pcs POE 5MP Camere IP

Notă:Impozit și Taxe Cumpărătorii sunt responsabil pentru Taxe/Impozite, Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați după plată.Ei bine Pachetului , Preturi Bune , Produse de Înaltă Calitate, cu Servicii Bune de Tip Canal 8CH 5MP de Detectare a Feței și Fața de Redare a capta Rapid imagini față și rapid reda chipul video Avansată H. 265 de Compresie NVR Suport H. 265 tehnologie de compresie video,video de calitate mai bună și mai puțin de stocare ACCESUL de la DISTANȚĂ Suport pentru mai multe servicii de rețea Suport web, CMS, centru de platforma software de management de XMEYE SUPER-UȘOR de INSTALARE POE Vizita la distanță,built-in ARSP,pentru a realiza începe cu un pas.Mișcare de Detectare și de Alarmă de Alertă atunci Când detectează mișcare,camera poate împinge mesaj de alarmă la APLICAȚIA sau trimite foto la e-mail.Apoi, puteți verifica detaliile în timp util.1,Vizualiza prin intermediul PC-ului

Instala CMS(CMS pentru Windows,VMS pentru Mac) ( Software de pe CD ,sau puteți descărca on-line,trebuie să ne contactați )

Puteți selecta limba( 18 limbi )

Cum sa ma uit prin CMS:

Cum de a găsi "Serial ID" (foarte important)

2,Vizualizare prin internet:

Locale de conectare, 192.168.1.10 (camera de adresa IP implicită)(Nor website:www.xmeye.net)

3,Vizualiza prin Telefon(iOS și Android):

Găsi "XMEye" în Apple APP sau Android Mar ket

Ecran orizontal:

Plata

Dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați!

Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

Transport

1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare.

2. Timp De Livrare:

----Prin poștă: în General 3-10 zile lucrătoare.

----Prin e-Mail de Aer: în General 10-30 zile lucrătoare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

6.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

7. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

De garanție și Returnare

1.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Etichete: Camera de 5mp sistem, protecție de securitate aparat de fotografiat, cam dash, camera de secur, camera reolink, 6 cctv aparat de fotografiat sistem, 8 canal sistem cctv, camera supraveghea, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, nvr
Tehnologia P2P icloud , carcasa Metalica, rezistent la apa
5MP Rezolutie De 5MP, 2592*1944
5MP Camere Senzor XM550AI+1/2.5" CMOS SC335E
Înregistrare Audio Suport
PC-uri de Camera 8Pcs
Lungime Cablu NICI unul
Numărul De Model GDN-6808HE5-615G5M2
poe 48V standard POE, distanța până la 80-100 de metri
POE Video Recorder H. 265 8CH 5MP POE NVR Recorder
Intrare Video 8 Canal
Sistem TV AMICE
NVR Processor Hi3536
Rezoluție 5MP
Obiectiv 3.6 mm cu unghi larg
Nume De Brand Gadinan
Unghi De Vizualizare (Grade) 80-90 grade
sistem de alarma De Detectare A Mișcării + E-Mail De Alertă
P2P XMEye Aplicația sau vizitați prin www.xmeye.net
Limba De Sprijin Mai multe limbi(engleză,spaniolă,rusă etc.)
IR Noapte Viziune 6pcs matrice de led-uri IR 25M distanta
NVR Canal 8*5MP
Hard Disk Suporta MAX 1*HDD 8TB(NU sunt incluse)

Scrie o recenzie

Produse similare