Oferta

82.50lei

103.15lei

Retroflag NESPI+ Raspberry Pi 3B Joc Video Consola Suport HDMI TV Out Jocuri Joacă Pre-a instala Multi-limba Recalbox & Jocuri

Adaugă o recenzie

Original Retroflag NESPI+ Caz pentru Raspberry Pi 3B TV/Video, Consolă de jocuri

Cu Gameapd & 10000+ Jocuri Joc De Jucatori

Notă: Pentru acest kit, vom instala și de testare, și apoi trimiteți-l.Dacă nu ai nevoie de noi să-l instalați, vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

Kit 1:

kit 2:

Kit 3:

Kit 4: Nu numai Nespi caz și radiator și mini Ventilator, vă Rugăm să bine remarcat.

Acest Retroflag sistem de joc vă permite să retrăi amintirile din copilărie cu familia ta.Joaca preferate clasice, cum ar fi Mario, Crash Bandicoot, Sonic, Street Fighter și atât de multe altele cu până la 4 jucători.

Acesta este alimentat de puternice raspberry pi 3B care este echipat cu un Broadcom de 1.2 GHz quad-core și 1GB RAM.Astfel încât să puteți juca pe PS/N64 cele mai multe jocuri, la fel ca tine folosit pentru a le juca.

- Recalbox Sistem De Gaming:

Ne-am adunat în acest retro joc consola pentru tine și pre-a instala Recalbox sistem de gaming de pe cardul SD .Deci, atunci când îl primiți, doar plug and play.

- Caracteristici: - Stil Retro Clasic - Cu Recalbox sistem - 40+ console în 1 (Max Suporturi pentru 50+ Retro Console) - 10000+ full de jocuri inclus (Suporta 50000+ Jocuri Retro)

- Plug and Play - Până la 5 jucători

- Adăugați propriile jocuri de unul singur prin LAN.

- În condiții de siguranță de Închidere și de Siguranță Reset

- Rapid și minunat de performanță - Suport pentru ieșire HDMI (Max 1080P) - Suport Multi-limba :engleză, Franța, Italia, spaniolă, portugheză, olandeză, turcă, coreeană, Japoneză, rusă,arabă, poloneză și deci la 26 de tipuri de limbaj.

- Retroflag NESPI Caz+ caietul de sarcini:

Dacă selectați DHL / FedEx / TNT / UPS în regim de Urgență, veți primi produsele în 7-15 zile, dar s-ar putea trebui să plătească niște taxe atunci când vă conectați la colete.Dacă aveți orice întrebare despre transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, este considerat un utilizată și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Cumpărători și vânzători în fiecare suporte jumătate din marfă este cel mai bun.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim și specifice motiv pentru a reveni.Vom accepta doar de a returna bunurile de post.După ce ne-am restituire, ora exactă primiți rambursare este decis de Noulsite.ro și banca emitentă, care de obicei durează aproximativ 7 - 15 zile.

Etichete: pălărie de jocuri video, tabla de joc, arcad joc, 8 biți consol, retroflag superpi, legăturile nintendo, consol ps4 pro, snes ac, retro snes, consol joc
Caracteristică 2 Suport adăuga jocuri
Plug Type UE Plug
Cablu HDMI De Înaltă Calitate, 1,5 M
Funtion Tv console
Jocuri 10.000 de+ Jocuri
Pachet Da
Caracteristică suport pentru ieșire HDMI
Tip Consolă De Jocuri Video
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model NESPI
Nume De Brand KINHANK
Notă Implicit Raspberry Pi 3B
Certificare NICI unul
Controler De Joc Port USB , pentru Raspberry Pi
Tip Accesoriu Retroflag Cazuri
Compatibil cu Raspberry Pi 3 B+/3/2
Adaptor De Alimentare 5V 3A Adaptor

Scrie o recenzie

Produse similare