Oferta

32.50lei

65.00lei

Lanterna LED-uri de Mănuși în aer liber Magic Curea Mănuși de Degete de Om Reparatii Masini de Pescuit Camping în Întuneric Ciclism Instrument de Salvare

Adaugă o recenzie

Descriere Produs

Practic Deget Lanterne Mănușă - Aceasta lanterna mănuși sunt destul de utile, de dimineața devreme de pescuit pentru lucru pe masini sau alte locuri înguste unde este nevoie de lumina, a face muncă electrice.Acestea vor ajuta.

Destul de luminos - Lanterna mănuși de lucru cu 2 LED-uri de pe degetul arătător și degetul mare și ar putea indica oriunde doriți., destul de luminos pentru sarcini.

Material confortabil - degetul lanterne de mănuși din bumbac, respirabil si elastic, în afară de acestea curea este reglabil, confortabil de purtat și se potrivesc cele mai multe dintre bărbați sau femei mâini.

Ușor de Utilizat și Convenabil - Nu este un buton de on/off pe partea din spate a manusii, care este ușor pentru a activa sau a dezactiva, face lucruri de fixare în strânsă zona mult mai ușor atunci când aveți nevoie de mâinile noastre gratuite de la a deține lanterna.

Multi-scop

♦ Pescuit - pentru a înlocui momeala atunci când pescuitul de noapte

♦ De patrulare sau de Aplicare a Legii - pentru a elibera mâinile

♦ Drumeții sau la Munte cu Cortul sau cu Bicicleta - ajutor la îndemână atunci când lipsa de lumina

♦ Echipamente de întreținere sau de Reparare - cel mai bun ajutor atunci când face cu amendă de piese

♦ Alte Activități În Aer Liber

♦ Activitatea De Iluminat

♦ Cineva care ies de la muncă târziu - Într-un întuneric seara sau noaptea, când am ieșit de la muncă, puteți găsi cu ușurință cheie și deschide-ți poarta ,ușa.

Pachetul include:

1*Buc/Set mănușă

Etichete: exo încălzit mănuși, universitatea peking, lcd nubia, lampa led, pasăre în aer liber, mare levitatie magnetica, lumini de neon semn, masina pentru autocolant, 3v baterie litiu cr2032, lampa led inel
Certificare EMC
Este Baterii Incluse Da
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Origine NC(de Origine)
Stil Noutate
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tip Baterie cr2032
Utilizare De urgență
Este Nevoie De Baterii Da
Nume De Brand AOKAIRUISI

Scrie o recenzie

Produse similare