Oferta

678.40lei

997.64lei

Vistefly VX Aspirator fără Fir 250W 23Kpa de Aspirare Puternic, Timp de Funcționare de Până la 50 Min, Cu LED-uri Lumini Fata, 2 in 1 Perie

Adaugă o recenzie

Încărcare rapidă

Cu echipate 2200mAh baterie litiu-ion.Temperatura, tensiunea de intrare, de intrare de curent și scurt-circuit de protecție asigură siguranță optimă în timpul întregului proces de încărcare.Puternic baterie detașabilă, reîncărcabilă, durată lungă de viață.Timpul de încărcare este de 4,5 ore.

Faruri cu LED-uri Și Flexibil Perie

Construit cu patru LED-uri față, luminile de pe perie cu role, acest aspirator poate oferi luminoase de iluminat în zonele întunecate.Aspiratorul poate aprinde cu ușurință praful și părul de animale încorporat în covor sau unghiurile moarte de pe etaje și absoarbe praful și murdăria cu ușurință.

Putere de aspirare Dezvoltat pentru pragmatism

Acesta oferă un val de fulgere în 0,3 s, până la 108,000 de rotații pe minut, un ultra presiune a vântului de 23.000 de Pa aspirarea, care ridică cu ușurință părul de animale, murdărie și praf fin de pardoseli dure și covoare.

Performanță bună la toate etajele

Potrivit pentru podele din lemn masiv, covoare, podea cu gresie, marmură, etc.Tu nu trebuie să faci sau să acorde o atenție la nimic atunci când comutați de la covor la greu podea.

Golirea cu doar un singur turn

Gunoiul poate pur și simplu prin apăsarea unui buton, fără a fi nevoie pentru a elimina gunoi de la linia de vid.Fără să-ți mâinile murdare.Puteți elibera, de asemenea, coșul de gunoi, la simpla apăsare a unui buton, dacă doriți să vă spălați filtrul Hepa.

Suprafață mare de curățare/Gap și colț de curățare/Îngust de curățare a suprafețelor

Suport de perete

Aparatul și accesoriile pot fi agățate pe perete după curățarea este completă.Doar închide-l într-un colț de cameră sau dulap și ia-l de îndată ce vă doriți să-l folosească.Nu există prea mult spațiu disponibil.

Etichete: corsa vxr, aspirator aspirator fără fir, cleanfly xiaomi, robot x6, robot de jucărie, auto portabil aspirator fără fir, baterie curat, aspirator cu vacuum, vc20, v9p
Certificare ce
Tip Filtru HEPA
Dimensiune(mm) 680*315*125
Origine NC(de Origine)
Timp De Încărcare 3-4 ore
Special Duza De Aspiratie Plat Duza De Aspiratie
Sac Sau Fără Sac Fără sac
De Viață A Bateriei 40 de minute
Curățarea Traseului Aleatoare De Tip
Instalare Mână A Avut Loc
Puterea Maximă De Aspirare 23kPa
Praf De Stocare De Tip Praf Cupa
Nume De Brand Vistefly
Funcția Matura De Aspirație
Perie Turbo No
Numărul De Model vxr
Lungime cablu (m) Wireless
culoare roșu
Capacitate Caseta Praf (L) 0.6-1 L
Calendarul De Rezervare No
Tensiune (V) 22.2 V
LCD No
Capacitatea bateriei Li-ion de reîncărcare 2200Amh
Putere (W) 250W
Control De La Distanță No

Scrie o recenzie

Produse similare