Oferta

113.64lei

153.57lei

Piscină În Vid Cap Detașabil Rezistent Piscină De Aspirare Perie Aspirator Cu Catarama Ocupe De Cap Vid Piscină Perie De Curățare

Adaugă o recenzie

Descrieri: de Înaltă calitate, Material ABS: la piscina de curățare curățare sunt realizate de înaltă calitate, material ABS, cu portabile catarama se ocupe de design, care poate regla ocupa unghiul potrivit de curățare necesitățile.Cu convenabil și ușor de utilizat de proiectare precum și de aspirație și curățarea integrate de proiectare, piscină cap vid poate aprofunda murdărie în piscină cusătură, și suge departe murdăria și de a face curățarea mai ușoară.

Mai bine Suprafata de Contact: Un ușor piscină și spa vid cap cu un corp flexibil și durabil nailon perii de curățare care curăță rapid pereți, colțuri și pante.ține mai bine pe suprafata de contact în timp ce răsucirea și de manevră prin colțuri înguste și fisuri.

Murdăria de Prevenire: Când piscină cap vid curăță mizeria, murdăria poate fi blocat în rezervorul de stocare a apei să fie împiedicat de a suge în pompa de apă sau deteriorarea echipamentului.Și amovibile de stocare bin design pentru ușor de curățare și filtrare de noroi.

Pachetul Incluse: pachetul include apă detașabil de stocare bin, unghi reglabil mâner și vid de stocare a apei bin cu filtru net.Vacuum rezervor de stocare are propriul filtru de ecran.

Lista De Ambalare:

Piscină Cap Vid*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: piscină robot, accesoriu piscina, pentru piscina cu skimmer, piscină în vid, piscină automată surface skimmer, curata piscina, aspirator piscina, piscină skimmer de suprafata, coș piscină, bestway piscina surface skimmer
Numărul De Model Piscină Cap Vid
Material Alte

Scrie o recenzie

Produse similare