Oferta

94.19lei

De înaltă calitate AC 0-50A DC24V senzorul de Curent al modulului de Comutare ieșire AC 0-5A gamă completă de detector liniar

Adaugă o recenzie

Nume produs: AC curent a modulului senzorului de gamă completă AC 0-5V ieșire liniară

Modul de introducere

Modulul detectează magnitudinea de curent în circuitul AC, prestabilite prag, și atunci când curentul atinge pragul, releul funcționează pe module.Este potrivit pentru supra-curent de protecție și alarmă de toate tipurile de echipamente.

Tensiune De Lucru

DC24V±0.5 V

De lucru

curent

Starea de detectare

≤25mA

Starea de alarmă

≤90mA

Gama de detectare

AC0-5A

Precizie de detectare

±1% F*S

Ieșire

modul

Ieșire releu

Ieșire analogică(Vezi mai jos)

Modul de alarmă

LED judecata

Rosu-cu LED-uri PE

Supracurent

Roșu-LED-uri de PE

normal

Metoda de instalare

C45 standard montare pe șină 35 mm Tensiune corespunzătoare de curent: 0-5V tensiune corespunde 0-50A curent

Notă:

* Modulul poate folosi doar DC24V alimentare.De model de utilitate are funcția de anti protecție spate,

Indicatorul luminos de alimentare este verde și galben.

* Clienții trebuie să folosească semnale analogice, au posibilitatea să proprii de la B punct de pe modulul.Relația corespunzătoare este de 0-5V liniară 0-50A curent.

* Pentru circuitul caracteristici, stabilind valoarea de prag, protecția valoarea este ușor mai mică decât valoarea reală, setați pragul actual de exemplu: 5A.Apoi în funcție de tensiune și curent din tabelul corespunzător, pragul de tensiune corespunzător la 0,5 V, dar motivul pentru circuitul caracteristicile, valoarea de protecție ar trebui să fie situat în jurul valorii de 0.485 V.

* VR2, VR3 potențiometru pentru fabrica de punere în funcțiune, clienții nu pot fi ajustate.Numai când modulul este de lucru pentru o lungă perioadă de timp, după o mare eroare poate fi reglat prin ajustarea două potențiometre.Metoda de corecție este după cum urmează:

1. Modulul de putere, în cazul de nici un curent de detectare, măsurare de tensiune de la punctul B de modul VR2, tensiunea va fi ajustat la 0V.

2. După finalizarea etapelor de mai sus, plus curent a fost cunoscut de a detecta VR3, precum 5A, măsurarea tensiunii de la punctul B la pământ, tensiunea va fi ajustat la 0,5 V de potențiometru.Calibrarea este completă.

* Pentru schimbări frecvente de curent, dar, de asemenea, nevoie pentru a utiliza modulul de la capătul de comandă a releului de client, este recomandat în releul de ieșire este conectat la AC contactor.Pentru a preveni schimbări frecvente de curent cauzate de releu trage înainte și înapoi, deconectați, deteriorarea echipamentului.

* Curentul este prea mic, poate fi în transformator nu purta câteva linii pentru a realiza detectarea.Curentul este multiplicat cu efective curente.Oferi instrucțiuni și de asistență produs de la cumpărare.Dacă vrei să cumperi o cantitate mai mare, avem prețuri en-gros, mai multe detalii vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Etichete: ac senzor de curent, ac curent de comutare, femeile sac de mână cu transport gratuit, ac curent detector, senzor de curent switch, senzor npn, detector curent comutator, 10a curent ac senzor, cablu senzor, rs232 senzor
Tensiune De Lucru DC24V
Dimensiune length 72mm X 37mm height X22mm width
Precizie 5%
Actual gama de detectare AC 0-50A
Starea de Asamblare Aproape Gata
Compatibil Kinect
Numărul De Model C263
Nume De Brand LOGOELE
Compatibilitate Altele
Ieșire comutator de ieșire
Camera Echipat No

Scrie o recenzie

Produse similare