Oferta

17.30lei

20.61lei

Sportul Profesionist 2019 Femei Cu Parul Lung Ureche De Protecție De Înaltă Calitate Nailon Impermeabil Capac De Înot De Mare Elastic Piscină Pălărie

Adaugă o recenzie

Sportul Profesionist 2019 Femei Cu Parul Lung Ureche De Protecție De Înaltă Calitate Nailon Impermeabil Capac De Înot De Mare Elastic Piscină Pălărie ♥ 100% De Brand Nou Si De Calitate De Top Capac De Înot. ♥ Cumpara cu incredere. ♥ 2019 Nou look elegant Capac de Înot pentru femei, confectionata din Nailon de înaltă calitate, foarte confortabil. ♥ Costum pentru Parul Lung Ureche de Protecție . ♥ Potrivit pentru Sporturi nautice, plajă, înot în piscină, de vacanta.Acest stil de Înot Capace sunt de Profesionist Costume de baie din Fabrică.Stil: Nailon Femei Capac De Înot .Dimensiune: Unul Mărime.Culoare: Negru,Bleumarin,Albastru,Rosu;

Pachetul Include: 1 * Capac De Înot.Detalii Produs:

100% Real Shot:

Notă:

Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza mai multor factori, cum ar fi ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc. Sper înțelegere.

Transport:

1) Vom trimite articole in 1-5 zile lucratoare, odată ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2) costul De transport nu include taxe de import,cumpărătorii sunt responsabil pentru taxele vamale, dar 99,9% din pachetele noastre nu au taxe vamale.

3) va Vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de la primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

4) Elementele sunt expediate prin ePacket, EMS, Noulsite.ro Standard de Transport, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 8 la 30 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

5.Dacă doriți să obțineți comenzile mai repede, vă rugăm să alegeți DHL, în principal, timpul de livrare este de 3-7 zile lucratoare.

6).Suntem lucrează din greu și inteligent pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră.Dar dacă aveți orice problemă atunci când primesc coletul, va rugam sa ne contactati prin mesaj sau Manager de Comerț.Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore și de a lucra cu tine până când sunteți mulțumit.Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a comunica cu noi.

7).Când de livrare, vă rugăm să verifica coletul inainte de semnat.Dacă ați găsit coletul este unnormal, puteți refuza să semneze.

Feedback-ul:

1) Când sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper că puteți să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV.De asemenea, vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine.

2) Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore, lucra cu tine până când sunteți mulțumit.Vă RUGĂM să NU ne lase cu 1, 2 sau 3 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.

Etichete: 3d pool tapet, pălărie piscină, permanentul par lung, 3d pool, găleată pălărie de catifea, gucci hat, pălărie pompom, bazin de înot, pălărie ponpon, pălărie de înot
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model GAOS-525179078689
Caracteristici De Înaltă Elastic
Nume De Brand CXTAQV
culoare Negru,Bleumarin,Albastru,Rosu
Funcția Protejați-Vă Urechile, Rezistent La Apa
Dimensiune One Size (High Elastic)
Material de înaltă calitate nailon
Costum pentru Înot,Surfing,Deriva,Sporturi De Apa
Gen FEMEI
Aplicabile Oameni FEMEI
Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Stil Cutat Piscină Pălării
Pachetul Include 1 x Capac de Înot

Scrie o recenzie

Produse similare