Oferta

12.18lei

19.33lei

Cald Hamster Hamac Agățat de Pat Casă de Iarnă Animal Mic Veveriță cobai Dublu-strat de Pluș Bumbac Cuib Consumabile pentru animale de Companie

Adaugă o recenzie

Puncte:

1、Tunel cuib hamac: Super moale Arctic catifea este cald și confortabil, non-iritant pentru piele animale de companie.

2、Fermecător și confortabil: Acest fel de tunel în formă de cuib poate juca, nu numai, dar, de asemenea, servi ca un loc ascuns pentru dormit.

3、Design: Acest hamster tunel are 3 cârlige, care poate fi agățată într-o cușcă sau în alte locuri pentru a face diferite forme.

4、să utilizeze pe deplin de spațiu: Oferă spațiu confortabil pentru hamster animale de companie, și de a crește de confidențialitate și de securitate de animale de companie.

5、Potrivit pentru: Hamsteri, cu miere planoare, porci de guineea, papagali, nurci, veverițe și alte animale de companie mici.

Caracteristici:

1. Tunel cuib hamac: Super moale Arctic catifea este cald și confortabil, non-iritant pentru piele animale de companie.

2. Fermecător și confortabil: Acest fel de tunel în formă de cuib poate juca, nu numai, dar, de asemenea, servi ca un loc ascuns pentru dormit.

3. Design: Acest hamster tunel are 3 cârlige, care poate fi agățată într-o cușcă sau în alte locuri pentru a face diferite forme.

4. Să utilizeze pe deplin de spațiu: Oferă spațiu confortabil pentru hamster animale de companie, și de a crește de confidențialitate și de securitate de animale de companie.

5. Potrivit pentru: Hamsteri, cu miere planoare, porci de guineea, papagali, nurci, veverițe și alte animale de companie mici.

Caietul de sarcini:

Nume: Hamster Hamac Mici Animale De Companie Jucărie Tunel Cuib De Animale De Companie De Pluș Pat

Material: pluș + Arctic de catifea

Dimensiune: aproximativ 50*15 cm/19.69*5.91 inch

Greutate: aproximativ 200g

Potrivit: potrivit pentru animale de companie mici, cum ar fi hamsteri, planoare, porci de guineea, papagali, iepurii, veverițele, etc.

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Pat

Etichete: accesoriu porc de guineea, chinchilla animal de companie, guenia porc accesorii, porc de guineea hamac m, porc de guineea jucărie, cusca porcusor de guineea, hamac de companie, idepet porc de guineea, pat porc de guineea, cusca hamster
Caracteristică 6 Casa Agățat
Material
Greutate
Caracteristică 2 Mici Animale De Companie Jucărie Tunel
Caracteristică 1 Hamster Hamac
Caracteristică 4 Acceptă Animale De Bumbac Moale Fleece Hamac
Numărul De Model Hamster Hamac
Caracteristica 5 Pentru Cobai Cuști
Dimensiuni
Potrivit
Caracteristică 3 Animale De Companie De Pluș Pat

Scrie o recenzie

Produse similare