Oferta

873.35lei

970.39lei

220V Automată Semințe contra Semințe de Numărare instrument de Viteza Reglabile Electric numărul de Semințe Metru VTS-O

Adaugă o recenzie

Notă: Dacă sunteți în țară pentru Tensiunea de 220V , vom configura pentru tine .Dacă sunteți în țară pentru 110V Tensiune ,noi nu recomandăm să-l cumpere.Aplicație:

Microcomputer automat particule de numărare aparatul poate în mod automat numărul de particule de diferite granule de obiecte în funcție de valoarea setată de utilizator.Acesta este folosit în principal pentru automat de numărare cereale numere de culturi de cereale, cum ar fi orez, grâu, sorg, porumb, semințe de legume, și alte cereale.Aparatul se aplică la academie (institutul) de științe agricole, agricultura universități și colegii, semințe de sistem, și sectorul alimentar în studierea semințe de index, de măsurare de mii de greutatea semințelor, germinarea de numărare, și semănat de numărare, etc. Exacte automat particule de numărare a reduce puterea de muncă a personalului.

Electromagnetice, vibrații cutie face semințele linie de cereale de cereale pentru hrana, apoi semințele se încadrează în fotoelectric de conversie groove, formând fotoelectric puls; fotoelectric pulsul este trimis în circuit de numărare după amplificare, modelarea, și inversiune de fază, și apoi conta valoarea este afișată pe LED-uri tub nixie. (1) Electromagnetice, vibrații dispozitiv de alimentare: semințele sunt puse pe tava de alimentare, și feed groove este spirala. (2) semințele care se ridică în spirală canelură verticală când ajunge la materialul care se încadrează port și apoi sunt proiectate pe siliciu fotocelula prin fotoelectric de conversie zonă, aducând schimbarea de curent electric; fotoelectrice de numărare puls este câștigat după pulsul de amplificare și conturarea, iar apoi fotoelectrice de numărare puls este trimis în numărare de afișare circuit controlat de microcomputer. (3) numărarea circuit afișare, în general, controlat de microcomputer chip, adoptă modul detime-sharing scanare.

Ea nu numai că poate fi folosit pentru numărarea orez, grâu, rapiță, legume, flori, și alte semințe de mediu și boabe mici, dar, de asemenea, fi utilizate pentru numărarea porumb, soia, seminte de floarea soarelui, și alte semințe de boabe mari.

Principiul De Lucru

Aparatul este controlat de microcalculator chip, cu butoane pentru a opera.1.Indicele Tehnice:

1. Gama de particule de numărare: mici și mijlocii proba de particule: 0.7~4 mm×0.7~12 mm

Eșantion mare de particule: 3~10×3~12 mm

2. Numărare de precizie: Mediu și particule mari: 2/1000 (depinde de viteza)

Particule mici: 4/1000 (depinde de viteza)

3. Viteza de numărare: ≥1000 particule/3min (Astfel de parametru se calculează cu viteză mai mică a II-a schimbătorului de viteze ca dotare standard.Viteza poate fi ajustată pentru a III-a a VII-a schimbătorului de viteze daca o viteză mai mare este necesar.)

4. Numărare capacitate: 1~9999, poate fi citit direct din cinci cifre LED tub nixie

5. Presetate automat de oprire: orice valoare numerică între 1~99999, nu conta când presetate de la 00000

6. Dimensiune aparat: 195×245×155 mm

7. Sursă externă de alimentare: 220~±20V~50HZ

8. Putere: mai puțin de 20W, cu împământare bună performanță

9. Ore de lucru continuu: ≥5 ore

10. Mediu de lucru: presiune atmosferică: 750±30 mmHg

temperatura mediului ambiant: 0℃~40℃

umiditate relativă: mai mică de 80%, atunci când temperatura mediului ambiant este de 20℃

2. Lista De Ambalare

Numele

Cantitatea

Mașină principal

1 set

Proba de disc

2 bucati

Linia de alimentare

1 bucata

De fixare butonul

1 bucata

12V/0.04 UN bec Mic

1 bucata

Manualul De Operațiuni

1 copie

Certificat de garantie si Certificat de Conformitate

1 copie

Etichete: lanțul curat masina, semințe de semănat instrumente, contra rând, bonsai semințe, pulsoximetru de deget portabil, numărul mare contra, sprouter, contra intrare, contra, planta capac
Viteza De Numărare >=1000 particule/3min
DIY Consumabile ELECTRICE
Temp De Lucru
Umiditate mai mic decât 80%
Numărul De Model VTS-UN-eva
Nume De Brand NoEnName_Null
Țara de Origine CN
Greutate 8 kg
Stoc Da
Dimensiune aparat 195*245*155 mm
Tip 5 cifre Contoare

Scrie o recenzie

Produse similare