Oferta

81.97lei

130.07lei

Oferte de Top 5 în 1 în aer liber, Solar Portabil Manivela SUNT Radio FM pentru Radio de Urgență Alarma SOS Lanterna 2000MAh Banca de Putere și de Citit

Adaugă o recenzie

1.O Necesitate Pentru situații de Urgență: Păstrați-vă de uz casnic pregătit cu acest radio AM/FM & NOAA vreme de alertă de radio din statele UNITE ale americii

2.Lampă de masă & 1W LED Lanterna: Acesta poate fi folosit în situații de urgență și situații de supraviețuire pentru a aprinde întuneric spații și zone sau pentru a menține camera frumos și luminos după o furtună taie puterea ta.

3.Manivela de Auto-taxa de Curent: 2000mAh baterie reîncărcabilă oferă până la 12 ore de lumină sau 4-6 ore de emisie radio.

4.SOS de Alarmă Cu Lumină Roșie Intermitentă: Cere ajutor în cazul în care aveți o urgență sau vrei să avertizeze pe cineva.

5.Mai multe Moduri de a Percepe: manivela, solar de încărcare, cablu Micro USB si 3 baterii AAA(nu sunt incluse).Acesta poate fi responsabil port USB dispozitive cum ar fi telefoanele inteligente, pentru a vă menține conectat și alimentat.

Caietul de sarcini

-- Consumul maxim de Putere : 3W

-- AM : 520-1710KHz, FM: 87-108MHz, NOAA: 162.40 ~ 162.55 MHz

- De lucru Tensiune : 2.7 V-4.2 V

-- Baterie: Polimer Li-ion

Dimensiuni :6.2 x 2.1 x 2.9 cm; Greutate : 0.69 kg: suficient de Mic pentru a încăpea în buzunar.

Pachetul De Conținut

-- 1x radio

-- 1x Micro USB cablu de încărcare

-- 1x Manual de Utilizare

-- 1x funie

Echipamente de comunicații : Un Radio AM/FM - radio vreme NOAA în statele UNITE ale americii —cu SOS de alarmă, în mod ideal—vă permite să păstrați file pe condițiilor de dezvoltare și anunțuri importante.Atunci când este posibil acest pachet de urgență incarcator solar pentru telefonul mobil in kit.

Surse de lumină : este ideal pentru a avea un solar & manivela & baterii lanterna si lampa de citit de pe o parte, precum și o mulțime de extra baterii AAA (nu sunt incluse).

După Vânzare: 12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. 1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. 2.Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. 3.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.PS: de 5 stele, feedback-ul pozitiv este mare motivație a muncii noastre.

Etichete: beli radio fm digital, cub mp3, 5 inch difuzor auto, manivela radio, pachet solar, Tecsun, radio fm, dab radio retro, receptor portabil, radio retro
Fuction5 Manivela Auto Radio
Wifi No
Ecran Da
Nume De Brand karabale
Fuction4 AM/FM/NOAA Radio
Pachet Da
Fuction1 Vreme FM Radio
Fuction7 Portabil Radio FM
Origine NC(de Origine)
Funcția lanterna
Dimensiuni (WxHxD) 6.2 x 2.1 x 2.9 cm
Corpul Material Plastic
Tip AM / FM
Fuction6 De Urgență Vremea Radio
Certificare CE
Fuction2 2000mAh Power Bank Radio
Stil Portabil
Fuction8 Radio Portabil În Aer Liber
Numărul De Model RS82 radio FM
Fuction3 Lanterna LED-uri Radio
Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Bluetooth No

Scrie o recenzie

Produse similare