Oferta

13.96lei

20.85lei

Detangling Perie cu Peri de Nailon Descurca Perie Femeile Parul Scalpului Masaj Pieptene Perie 25x7.5x4.5cm Pieptene de Masaj EK-Noi

Adaugă o recenzie

Detangling Perie cu Peri de Nailon Descurca Perie Femeile Parul Scalpului Masaj Pieptene Perie EK-Element Nou caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Noastre inovatoare Detangling Perie ușor descurcă părul moale, ușor de gestionat fire, care ajută blocare în umiditate, echilibru fire, și de a elibera ioni negative, deci sunteți plecat cu stralucitoare, cu un aspect sanatos parului.

2. Combinate sfaturi de nailon și peri aluneca ușor prin încurcat și părul ud, fără disconfortul de perii tradiționale.Corp flexibil conform cu capul tău, astfel încât să experimentați o ușoară alunecare.

3. Designul arcuit, aspect elegant.Și grătare deschis permite o mai bună fluxul de aer pentru o mai rapidă uscare lovitură.

4. Nostru ergonomic, anti-alunecare mâner este convenabil să dețină, nu anvelope de mână la fel de repede ca alte perii.

5. Uscare rapidă și ușor de curățat, rotunde, păr, dinți poate un masaj în pieptene.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Detangling Perie De Păr

Material: Plastic, Peri, Nailon

Dimensiune: aproximativ 25 * 7.5 * 4.5 cm / 9.84 * 2.95 * 1.77 în

Pachetul Include:

1 x Detangling Perie de Păr

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: parul massag, perie de par, perie parul cret, perie matreata, perie magie ionic, păduchi de cap, aliaj de cap, perie de par scalp perie pieptene, perie umedă, gheara gât
Dimensiune Medium
Cerere Alte
Material Alte
Nume De Brand Breathleshades
Numărul De Model detangling perie de păr

Scrie o recenzie

Produse similare