Oferta

97.04lei

60pcs AST auditiv Bateriile 312 O ZA312 PR41 S312 312 baterii Zinc Aer pentru aparate auditive

Adaugă o recenzie

60 x auditiv Baterii A312 312A ZA312 312 PR41 S312, 60 BUC aparat auditiv cu Baterii.Zinc-Aer 312/A312, de Asemenea, cunoscut sub numele de :- A312 .Grosime: :3.6 mm Diametru: :7.9 mm, 6 buc/blister card,10 blistere,60 buc/cutie Made in GB.O cantitate mai mare pot obține mai multe reduceri!Suntem un aparat auditiv cu baterii en-GROS,Dacă vrei să cumperi mai multe baterii vă rugăm să ne contactați.Bateria de înaltă calitate.Plata :

1)Vom accepta Alipay,West Union,TT transfer bancar.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată Alipay ESCROW.

2)Am expediat de la Noulsite.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Noulsite.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Transport:

1)În scopul de a livra pachetul de rapid și precis,vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti,de apreciat!

2)taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de livrare chargs.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Garanție:

1)Element de garanție:Ne oferă o perioadă limitată de calitatea garanție de 12 luni pentru articole vândute de dating.

2)Dacă elementele sunt defecte(nu din cauza utilizării necorespunzătoare sau operație greșită).vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile se descrie defecte în detaliu(dacă este convenabil și necesar,vă rugăm să ne trimiteți fotografii sau clipuri video pentru defectele de elemente defecte).Vom avea inginerii noștri pentru a analiza defectele și apoi spune ce acțiuni trebuie să fie luate pentru soluționarea problemei,dacă defectele ar putea fi rezolvate la partea cumpărătorului printr-o calibrare sau o parte a schimba,vă vom trimite instrucțiuni de calibrare sau piese de la cumpărători.dacă nu,cumpărătorii trebuie să-și post înapoi lor de obiecte defecte la noi prin intermediul lor locale posta par avion la costul lor,vom repara sau înlocui elementele și apoi posta reparat sau înlocuit elemente de cumpărători prin posta par avion la costurile noastre.

Feedback-ul:

1)va garantam 100% client satistaction.Vom da răspuns prompt la mesaj și e-Mail(în mod Normal, cu 24 oră de luni până vineri în China timp).Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să retrimiteți mesajul sau e-mail.vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

2)Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și întregul nostru service ,comentariul tau este foarte important în activitatea noastră

succes.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3)Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. sau serviciul nostru, în orice mod.vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă,Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea,și va încerca noastre bes pentru a rezolva problemele.

Etichete: 312 baterii pentru aparat auditiv, a312 baterie, 312 baterie, răsună, baterie 312 baterie, aparat auditiv clipuri, a312 aer baterie, baterie pentru telefon sony ericsson, auzi sida baterie 312, baterie auzi
Dimensiune 7.9*3.6MM
Capacitate 180mAh/bucata
Numărul De Model A312 ZA312 312 PR41 S312
Diametru 7.9 mm
Tip De Element Ingrijirea Urechilor
Tensiune Nominală 1.4 v
Grosime 3.6 mm
Material Zinc-aer

Scrie o recenzie

Produse similare