Oferta

64.62lei

JingDeZhen Porțelan Albastru și Alb Ceașcă de ceai Chinezesc Sancai GaiWan de Ceai din Ceramica Strachină Ceai cu Ceasca si Farfurie Set

Adaugă o recenzie

JingDeZhen Porțelan Albastru și Alb Ceașcă de ceai Chinezesc Sancai GaiWan de Ceai din Ceramica Strachină Ceai cu Ceasca si Farfurie Set

Origine: Orașul de Ceramică Chinezească - JingDeZhen

Material: Ceramica-coajă de ou china

Tehnologie: Albastru și Alb Portelan

Plus Dimensiune Mare, 3 alegeri (pur manuală măsura cu eroare mică)

- D:10.2cm, H:9.5cm, Capacitate: 200ml

- D:11.3cm, H:10.3cm, Capacitate: 300ml

- D:12.5cm, H:10.8cm, Capacitate: 350ml

Model: Vopsit Aur Lotus Albastru

Notă: Pentru condițiile de fotografiere și monitor de calculator sunt diferite, un pic de diferență de culoare pot exista.

Ambalare În Condiții De Siguranță.

Cantitate: 1 buc de gaiwan

Sfaturi: vă Rugăm să asigurați-vă că link-ul de l-ai cumpărat este dimensiunea pe care doriți înainte de plasarea unei comenzi.Cele mai multe modele de acest teacup au 2-3 dimensiuni, care sunt publicate în diferite link-uri.Vă rugăm să citiți marcat dimensiuni în mod clar.

Cumpara 2 bucati sau mai multe, există o reducere de 5%.

-----------------------------------------------------------------

De alte produse Similare, faceți clic pe imagini pentru a verifica.

MAGAZIN DE GARANTARE

Va garantam produsul este de cea mai buna calitate.Am promisiunea de a fi responsabil pentru fiecare pachet trimis.

TRANSPORT

Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1-5 zile lucrătoare de plată.Și vom încărca număr de urmărire pentru tine.Dacă nu ați primit coletul dar termenul de livrare se apropie, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi termenul de livrare.

RESTITUIRI ȘI A REVENI PLICY

Noi va oferim rambursare completă sau retrimite bunuri pentru tine, dacă te-am trimis greșit bunuri, sau acesta a fost pierdut sau deteriorat în tranzit.Fiecare întoarcere ar trebui să fie bazate pe dovezi (foto).

FEEDBACK-ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv (5 stele), dacă sunteți mulțumit cu achiziția.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări și vom încerca pentru a vă servi cel mai bun!

Etichete: jingdezhen ceașcă de ceai, japonia gaiwan set, supiera din ceramica, gaiwan portelan, jingdezhen porțelan, cana de cafea din portelan, albastru porțelan alb, ceramica gaiwan, samadoyo cupa, porțelan albastru
Tip Ceramic Portelan
Nume De Brand SJZMICAI
Material Ceramica
Tehnica Alb-albastru

Scrie o recenzie

Produse similare