Oferta

20.94lei

24.94lei

2021 Profesionale Noi SK-5 Lamă de Oțel Ascuțită de Tăiere Foarfece,Scripete economisirea forței de muncă gradina foarfece

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

√ SK5 RIDICAT de CARBON LAME din OTEL - lama de Calitate fabricat de înaltă carbon SK-5 oțel cu crom-tehnologie placare.SK5 din otel carbon sunt ultra puternic, mai clare și rămâne mai clare decât lamă obișnuită și durează chiar și mai mult!Nu mai îngrijorătoare despre o tăiere Foarfece blade care ar putea deveni plictisitoare după doar câteva bucăți.

√ TĂIERE fără EFORT PRIN SCRIPETE MECANISM - fulia de proiectare și de primăvară încărcate mecanism atât de ușor ramurile tăiate în mai puține eforturi.Cum ai stoarce fulia de tăiere Foarfece, scripetele se va derula, oferind tot mai mare presiune ca și cum ai tăia, a diminua, astfel, forța trebuie să se aplice pe mâner.

√ ERGONOMIC DESIGN CONFORTABIL - design Ergonomic anti-alunecare mânere sunt puternice, confortabile și ușor de doar 350g.

√ UȘOR de LUCRU ȘI de SIGURANȚĂ blocare de Siguranță poate fi liber cu o singură mână.Tăiere Foarfece Perfect pentru femeie și mâini mici.

Caietul de sarcini:

Material: otel SK5

Tip: foarfece de Grădină

Culoare: culoare Primară

Dimensiune: Unul Mărime

Lungime: 20cm(7.87 în)

Lățime: 5,5 cm(2.16 în)

Cantitate: 1 Buc

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

1*foarfece de Grădină

Etichete: filiala instrumente de tăiere, aur bonsai foarfece, gradina de forfecare, eu electrice foarfeci, pomul de tăiere foarfece, dart profesionale, teaca de tăiere foarfece, mașină de tăiat via sk5, varanda, nicovala fierarului
Origine NC(de Origine)
Finisare Nu Filmate
Certificare NICI unul
Mașină De Tăiat Via Tip NICOVALA
Nume De Brand OOTDTY
Tăiere Instrument De Tip Foarfece De Grădină
Material Otel SK5

Scrie o recenzie

Produse similare