Oferta

123.84lei

165.13lei

Nopersonality Craniu 3D de Imprimare Femei Adidași Pantofi 2019 Studenților de Design de Moda Pantofi Ușoare Doamnelor Platforma Dantela-up Pantofi

Adaugă o recenzie

De plată: plata Integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport: Avem transport gratuit prin China Post Air Mail ajunge.Transport gratuit prin Epacket în Rusia și statele UNITE ale americii,cele mai multe dintre țările în 14-55 zile lucrătoare.Vom trimite bunurile în termen de 2-5 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată,în cazul în care plata nu este disponibil,comanda dvs. va fi închis automat.

Reveni și de Garanție: Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de articole într-o săptămână și terci cantact noi în termen de 24 de ore de la confirmarea achiziției.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate sarcina de a se întoarce și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii,Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.

Etichete: 3d pantof, high top, oamenii de pantofi, high top canvas pantofi bărbați, moda adidas, pantofi adidas femeie, bona om, pantofi craniu, mare sus pantofi bărbați, adidas femei albe
Element De Moda De cusut
Ocazie Casual
Nume De Brand nopersonality
model craniu de imprimare femei adidași
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Numele Departamentului Adult
Branț Material EVA
Postul 1 doamnelor adidasi pantofi
Tip De Închidere Dantelă-Up
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Sezon Primavara/Toamna
Design personalizat femei pantofi de petrecere a timpului liber
oferta Picătură de Transport maritim și Personalizate
Material De Talpa Cauciuc
Tip respirabil femei apartamente
Postul 3 femei pantofi ușoare
Stil femei adidași pantofi 2019 moda
Apartamente Tip De bază
Materiale De Captuseala Panza
Potrivit platforma dantelă-up
Tip De Element Apartamente
Postul 2 Imprimare 3D femei adidași
Faeture femei adidași pantofi plat alunecare pe
Numele doamnelor pantofi flats
Model Tip Print
Forma De Deget Rotund Toe
Numărul De Model Z41 Z42

Scrie o recenzie

Produse similare