Oferta

11.07lei

19.41lei

Sport Sticla de Apa 620ml Ușoare anti-Scurgere din Silicon Ceainic cu Cercul de Etanșare pentru Ciclism de Funcționare Camping Accesorii pentru Biciclete

Adaugă o recenzie

Sport Sticla de Apa 620ml Ușoare anti-Scurgere din Silicon Ceainic cu Cercul de Etanșare pentru Ciclism de Funcționare Camping Accesorii pentru Biciclete

Puncte: 1、de înaltă calitate de protecție a mediului ceainic este fabricat din silicon medical de cauciuc duză, care este sigur, non-toxic si inodor.

2、auto-etanșare și anti-scurgere supapă de injecție este proiectat cu o gura mare.Este ușor stoarse de apă cu o mână, iar mâna se închide automat pentru a rezolva problema rapid și eficient de alimentare cu apă în timpul mersul procesului.

3, 620 ml, de mare capacitate, ușor și ușor de design vă permite pentru a economisi spațiu, fie portabil și ușor pentru a stoca.

4, ergonomic design-ul sticlei permite să-l purta oriunde te duci, de la care rulează la conducere la ciclism.

5、Potrivit pentru călătorie, sala de fitness, ciclism, alergare, camping, pescuit, drumeții, drumeții, yoga, plajă, sporturi în aer liber.

Descriere:

Grad înalt de protecție a mediului ceainic este fabricat din silicon medical de cauciuc duză, care este sigur, non-toxic si inodor.

Auto-etanșare și anti-scurgere supapă de injecție este proiectat cu o gura mare.Este ușor stoarse de apă cu o mână, iar mâna se închide automat pentru a rezolva problema rapid și eficient de alimentare cu apă în timpul mersul procesului.

De 620 ml, de mare capacitate, ușor și ușor de design vă permite pentru a economisi spațiu, fie portabil și ușor pentru a stoca.

Ergonomic design-ul sticlei permite să-l purta oriunde te duci, de la care rulează la conducere la ciclism.

Potrivit pentru călătorie, sala de fitness, ciclism, alergare, camping, pescuit, drumeții, drumeții, yoga, plajă, sporturi în aer liber.

Parametru:

Nume: sticla de Sport

Material: PP5+ silicon medical

Capacitate: 620ml

Dimensiune: Aprox.208mm*73mm

Culoare: albastru, gri

Lista de ambalare:

Ceainic*1

Etichete: bicicleta balon, 2oz sticla, sticla de băutură purtător de funcționare, d rulează sticla de apa, ciclism sticla gran, dokitmilu ciclismo, aliaj de biciclete sticla, ciclism sticla cotelo, ciclism sticla termica, cubrebotas ciclismo
Dimensiune Approx.208mm*73mm
Material Alte
culoare Albastru, Gri
Origine NC(de Origine)
Tip Sticla sport
Capacitate 620ml

Scrie o recenzie

Produse similare