Oferta

15.61lei

17.71lei

60pcs Colagen Crystal Eye Mask Masca cu Gel pentru Ochi Patch-uri Pentru Saci de Ochi Antirid Cercurile Intunecate Ochi Tampoane de Ochi Patch-uri de Îngrijire a Pielii

Adaugă o recenzie

60PCS Sub Ochi Tampoane de AER 3D Masca de Ochi de Îngrijire a Ochilor Hidratare Hranesc Cercurile Intunecate de Ștergere a Liniilor Fine Patch-uri Ochi

Puncte: 1、hidrateaza pielea, favorizeaza circulatia sangelui, imbunatateste metabolismul celular, reduce liniile fine din jurul ochilor.

2、Fermitate pielii din jurul ochilor pentru a menține pielea umedă, de licitație și elastic.

3、Această nouă formulă poate rezolva în mod eficient probleme comune de ochi, elimina în mod eficient saci de ochi, elimina cercurile intunecate, adauga stralucire pentru pielea obosita.

4, Se poate îmbunătăți elasticitatea pielii ochilor, hidrateaza profund pielea ochilor și de a promova absorbția de nutrienți din jurul ochilor.

5, Se poate injecta o varietate de substanțe nutritive în partea de jos a pielii pentru a preveni îmbătrânirea pielii și la menținerea tinereții frumusete.

Caietul de sarcini:

Greutate: 60PCS/cutie

Aplicabile oameni: pe termen lung, stau pana tarziu, ore suplimentare de lucru, sagging piele, evident liniile fine, și pungi groase.

Instrucțiuni:

După curățarea feței, stick masca de ochi în jurul saci de ochi, aplica-l uniform, scoateți-l după aproximativ 20 de minute, masaj ușor pielea ochilor până la masca de ochi essence este complet absorbit.

Lista De Ambalare:

60PCS*masca pentru ochi

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: aur esedo coreea, insigna coreea, asic, marvel patch, masca pentru ochi, perie fata, colagen marin, subțire, de îngrijire a pielii masca, osmanthus ceai, plasture pe ochi
Certificare GZZZ
Caracteristică albire
Nume De Brand NoEnName_Null
Dropshipping Suport
Caracteristică 2 Hidratare
Gen De sex masculin
NET WT 90g
Ingredient Aur Osmanthus
Țara/Regiunea de Fabricație China
Caracteristică 3 Anti-Umflatura
Numărul Certificatului De 98761
Caracteristică 1 Anti-Imbatranire
Tip Aur osmanthus masca pentru ochi
Numărul De Model Ochi De Îngrijire
Caracteristici Hidrateaza pielea
Mirosul Alte

Scrie o recenzie

Produse similare