Oferta

97.95lei

130.57lei

Rolă de pescuit Geanta Oxford Pescuit Sac Portabil, rezistent la apa Organizator de Stocare pentru Filare Baitcasting Role Zbor FK88

Adaugă o recenzie

Rolă de pescuit Geanta Oxford Pescuit Sac Portabil, rezistent la apa Organizator de Stocare pentru Filare Baitcasting Role Zbor Element caietul de sarcini:

Descriere:

Dimensiune: 35*13.5*24cm

Material: 600D Oxford pânză

Culoare: Negru, Camuflaj

Caietul de sarcini:

Realizate din durabil oxford pânză, rezistent la apă și rezistent la uzură.

Căptușit compartiment principal spatios, suficient de spatios pentru a păstra standard de unelte de pescuit organizat și gata pentru orice excursie de pescuit.

Buzunare cu fermoar magazin de accesorii mai mici.

Mare de stocare geanta pentru momeli, clește, aborda cutii, portofel, chei si alte accesorii, organizat și sigur.

Nu este prea mare sau prea grele pentru a transporta.Puteți constatat că acest pescuit role geanta este o alegere bună pentru activități în aer liber.Pachetul Include:

1 x Rolă de Pescuit Geanta

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, unelte de pește, filare fuste, mini pescuit sac, 6000 tambur, abu tambur, fk88 ceas inteligent, rolă de pescuit sougayilang, jitai tambur, finanțe unelte de pescuit
Straturi Un Singur Strat
Cu Rack sau Nu No
Utilizarea Multi-Scop
Material Alte
Numărul De Model Pescuit, Saci De

Scrie o recenzie

Produse similare