Oferta

109.22lei

206.05lei

YT HOBBY Stoeger Cougar 8040 Protejate Butoi Real din Piele OWB Transporta Două Slot Degetul mare Rupe Manual Pistol Toc Pouch

Adaugă o recenzie

YT HOBBY Protejate Butoi Real din Piele OWB Transporta Două Slot Degetul mare Rupe Manual Pistol Pistol arme de Foc Toc Pouch

★ YT HOBBY DIFERENȚĂ; YT Hobby Tocuri de Armă sunt proiectate pentru performanta optima, maxim de confort și siguranță.Acesta este un hotel confortabil, durabil, ușor și în condiții de siguranță toc din piele pe care le puteți purta toată ziua.Este produs din 100% piele cu piele intoarsa-interior căptușit de piele cu armat si frumos împletit în fiecare etapă cu grijă.

★ SUPER CALITATE SI lucrate MANUAL; Acesta este produs cu ajutorul nostru meșteșugari calificați prin utilizarea plin de cereale de prima clasa de calitate vegetale din piele, care este cel mai potrivit pentru tocuri de armă.Minim piele material grosime de 3mm.

★ COMPATIBILITATE MAXIMĂ; Noi vă oferim o neobișnuită toc pentru pistol, toc conceput pentru arma ta, compatibil și protejarea arma ta.

★ SECURITATE ȘI PROTECȚIE; mâna turnate exterior prevede superior de retenție, fiabilitate maximă și durabilitate.Vrem toc pentru a fi la fel de valoros ca arma ta.Nu risca arma cu sintetic și mâneci din material plastic.Simti confortul pielii cu arma ta.Sigur arma cu YT Hobby.

★ CARACTERISTICI; are o structura potrivita pentru rapid.Mâna turnate pentru o potrivire perfecta.Butoi gura este deschisă.Păstrarea curea vă ajută să păstrați arma în siguranță în loc.Acesta acoperă declanșator complet.Previne pistol de contact cu corpul.

Etichete: ak stoc tampon, mașină feroviar, jucarii pistoale reale, pistoale cu adevărat mare, arme pistoale reale, iwb, 1911-am, smith și wesson sd9ve, smith și wesson, pistoale reale
Material Piele de vacă
Nume De Brand YT Hobby

Scrie o recenzie

Produse similare