Oferta

33.32lei

48.27lei

433MHz AC220V 2CH Releu Receptor+Transmițător RF fără Fir Control de la Distanță Comutator pentru Ușa de Garaj cu Motor Înainte Inversă Proiector

Adaugă o recenzie

433MHz AC220V Releu Receptor Telecomanda pentru Garaj cu Motor Proiector Cortina

OOTDTY

Privire de ansamblu

Receptorul wireless controller și trei butoane de control de la distanță proiectate și fabricate de firma noastra sunt un set complet de wireless digital inteligent de control de la distanță componente, utilizate în principal pentru a controla înainte și înapoi de rotație de motoare de curent ALTERNATIV (de exemplu, ecran de proiectie, perdele electrice, electric umerase). , usi de garaj retractabile ușa, etc.), puteți folosi echipamentul pentru a fi controlate pentru a obține motorul e pozitive și negative, sau pentru a comuta pe și în afara de conversie, pentru a realiza cu fir și wireless compatibilitate.

Primirea controller are caracteristicile de confidențialitate mare, capacitate de stocare mare, stabil de performanță și consum redus de energie, și este convenabil de a folosi, și nu are nevoie să adopte tradiționale jumper sau cod întrerupător codificare, și are nevoie doar pentru a transmite wireless semnalul transmis de telecomanda la primirea de control.Dispozitivul poate fi utilizat pentru primirea și depozitarea.Fiecare primind operatorul poate stoca mai multe emițătoare (telecomenzi).Dacă a aflat de la distanță controler este pierdut în timpul utilizării, este nevoie doar pentru a șterge informațiile stocate în primirea controler, și-a pierdut telecomanda nu va fi capabil de a primi controller efectuează control de la distanță.Să-și recâștige dreptul de a utiliza, trebuie să fie re-învățat-o dată de proprietar să-l folosească.Aceasta elimină preocupare a proprietarului, atunci când telecomanda este pierdut, și oferă confort pentru a adăuga un nou controler de la distanță.

Caracteristici:

Suport tarasc funcționare.Usa de garaj de control, proiecție cortina de control, control de la distanță cortina, mașină de tencuit și alte domenii au avantajele de ușor de instalare, utilizare simplă, siguranță și fiabilitate.

Mai multe telecomenzi pot fi învățate, și toate cheile de fiecare controler de la distanță poate fi învățat.Un controler de la distanță poate controla mai multe switch-uri, sau mai multe controlere de la distanță poate controla un comutator.Single-cheie telecomanda este o auto-blocare comutator.

În scopul de a facilita utilizarea de clienți, acest controler poate de ieșire cu contact uscat semnal și de a trăi ieșire.Operație simplă, flexibilă și combinație arbitrară.

Acesta este folosit în principal în domeniile de lămpi electrice, usi, ferestre, echipamente de ridicare, lift control și industria de securitate.

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru: AC220±10%

Temperatura de lucru: -25℃~+75℃

Frecventa de lucru: 433MHz

Încărcare putere: ≤500W

Primirea sensibilitate: ≥-95dB

La distanță de control de la distanță: 100-500 de metri (zona deschisa)

Compensare metoda:

După asigurându-vă că cablul de alimentare este conectat corect, de putere-LED-ul va ilumina.Apăsați butonul "STOP" și nu-l elibereze.Așteptați până când LED-ul clipește de două ori.Compensare este completă.

Metoda de învățare: în Primul rând clar codul, apoi apăsați butonul "UP" sau "DOWN", apăsați unul din butoanele de pe telecomandă, în același timp, așteptați până când LED-ul clipește de 5 ori, și de învățare este finalizată.

Notă: "SUS" și "JOS" cheile sunt independente de învățare.

Fii atent:

1. Placa de jos este acuzat.Nu atingeți după alimentare.

2. Dacă motorul nu funcționează după instalarea, puteți face schimb de direcția linie.

Pachete:

1 x 2 CANALE de Control de la Distanță Comutator

1 x Control de la Distanță

Etichete: unitate de control, mouse-ul de aer, 433 rf, rf machin, control infraroșu, 433 antena, usa de garaj controler de la distanță, 433 mhz comutator, ir robotsky, unitate de control comutator
Nume De Brand XINYUANSHUNTONG
Canal 1
Comunicare Wireless IR
Certificare NICI unul
Utilizarea Electric Usa
Sprijin APP Da
Numărul De Model M2EC7HH301388
Frecvența 433 MHz
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare