Oferta

40.51lei

59.54lei

5 Buc Oțel Inoxidabil în Formă de S Cârlige & Cârlige Duble pentru Bacon, Jambon de Prelucrare a Cărnii de Măcelărie Cârlig Agățat de Uscare BARBECUE Gătit

Adaugă o recenzie

Descriere

Aceste elemente sunt cârlige din oțel inoxidabil pentru prelucrarea cărnii sau uscare.Cu S în formă de cârlige, se poate cârlig de carne mai eficient.Este potrivit pentru prăjire magazin , fabrici de procesare a cărnii, grătar prelucrare, agățat carne, etc.

Caracteristică

- Culoare: Argintiu.

- Material: otel Inoxidabil .

- Dimensiuni: 22.5 x 8 x 0,5 cm (S în Formă de Cârlig); 40 cm (Lungime - Cârlige Duble)

- A făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil, rugină-dovada, rezistent la coroziune, eco-friendly, durabile și în condiții de siguranță.

- O parte a S-cârlig este Plat și blunt s-a încheiat pentru a trage sau bloca.

- Ideal pentru procesarea carnii, macelarii, vânători, carne agățat, uscarea și afumarea.

- Satisface diverse nevoi pe de prelucrare a cărnii, măcelar carne de sacrificare, de organizare.

- Instrument necesar pentru vânători, măcelării, restaurant, bucatarii, magazine alimentare, și alte agro-alimentare setări.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

5 x din Oțel Inoxidabil Cârlige (2 x Cârlige Duble + 3 x S în Formă de Cârlige)

Etichete: buzunar sabie, Cârlig, bacon hârtie, bej mașină cârlig, cârlig de carne, plat cuțit, cârlig din oțel inoxidabil carne, măcelarul manusa, ham filtru de presa, din oțel inoxidabil carne de rulare
Material Din Oțel Inoxidabil

Scrie o recenzie

Produse similare