Oferta

123.42lei

10A 20A 30A, 12V/24Vauto mai bun PWM solar charge controller Panou solar cu Baterie de Reglementare,cu iesire USB display LCD

Adaugă o recenzie

JN-K Serie mai bun pwm de încărcare solară cntroller ,10A 20A 30A, 12V/24V, Dacă este nevoie 48v,pret adapta la 10% .dacă trebuie RS23S software să se conecteze cu calculatorul, pret regla usd$8.00

Serviciul nostru: 1.Garanție oferim o GRATUIT O garanție de un AN.Vă rugăm să citiți următoarele informații referitoare la Politica de Garanție.Ne garanteaza ca toate produsele să fie liber de defecte de material sau de manoperă timp de cel puțin 1 An de la data cumpărării.Suntem pe deplin de a garanta clienților o schimb sau de restituire în termen de 5 zile lucrătoare în cazul în care elementul daune la sosire.Garanție exclude normal durata de viață a produsului uzura, uzura sau abuz.Garanția nu se aplică condiții care rezultă din utilizarea necorespunzătoare,abuz,neglijență,accidente,aplicarea necorespunzătoare,instalarea necorespunzătoare sau modificarea.Dacă primiți un articol nu așa cum este descris,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și de a returna produsul pentru o corectă.Dacă primiți un element daune la sosire sau defecte produse, vă rugăm să ne contactați.O înlocuire sau de restituire vor fi oferite după comunicare.Unele low-evaluate elemente nu ar putea fi returnate.Toate non-Vânzător Greșeală a se întoarce,de transport maritim și de manipulare taxa ar fi de pe contul cumpărătorului.Toate returnarea produselor trebuie să fie în ambalajul original, cu toate accesoriile incluse. 2.Transport:

Produsul va fi trimis prin DHL,EMS,Fedex și e-EMS,se va lua 3-20 zile pentru transport.

prin China post este economic mod de transport maritim,astfel încât, uneori, timpul de livrare este instabilă,este nevoie de 10-35 de zile.

Cele mai multe articole din magazinul nostru vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare după plata verificate de Noulsite.ro.

Costul de transport maritim citat nu includ taxe suplimentare de zonă de la distanță enumerate de companii Express.

Timpul estimat de Sosire afișate în listă este dat de companie de transport maritim, Ne-o fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv vamale, poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.

Brazilian cumpărătorii sunt obligați să părăsească CPF/CPNJ Număr, Chilian cumpărătorii sunt obligați să părăsească RUT numărul 3.Taxe vamale: Suntem producator,oferim marfa de cel mai mic profit, taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a plăti. . 4. Feedback-ul:

Noi oferim 24 oră serviciu on-line, p leasing ne contactați în primul rând, dacă nu există nici o problemă cu plata,de livrare sau de produsele primite.Feedback-ul negativ nu ajuta pentru a rezolva problema.

Contact:

Anne Cao

Tel: annecao(@) ahjnge.net.cn

Tel/am chat-ul/whatsAPP: +86 13956092332 Legate de Produse:

Etichete: termice solare apa, 48v încărcător solar, 12v power station, încălzire regulator de putere, incalzitor ventilator usb, duda incalzitor solar de apa, zece incalzitor solar de apa, clădirea incalzitor solar de apa, debitmetru de reglementare, solare termice
Curent Maxim 30A
Numărul De Model JN-K10A-30A
Garanție 3 ani
Certificare CE ROHS
Nume De Brand JNGE
culoare negru
Cerere Alte

Scrie o recenzie

Produse similare