Oferta

68.42lei

84.49lei

Câine Haine Pentru Pisici Pet Pulover Tricoul Cu Imprimeu De Iarnă Teckel Chihuahua, Pug-Ii Sfinxul Rasa Schnauzer Câini Mari Și Mici

Adaugă o recenzie

Câine Haine Pentru Pisici Pet Pulover Tricoul Cu imprimeu de Iarnă Teckel Chihuahua, Pug-ii Sfinxul Rasa Schnauzer Câini Mari Un Mic Număr Model: MK020-Floarea-soarelui Cardigan Pulover Material: Lână Tip: Câini Sezon: Toate anotimpurile Model: Floral Stil: Liber culoare: negru Marime: XXS,XS,S,M,L,XL,XXL

Marimea XXS Spate 22 Piept 34 Gât 23 Greutate de 2,5-3,5 kg Dimensiune XS 25 de Piept de 39 de Gât 26 Greutate de 3,5-4,5 kg Dimensiuni S-a Întors 28 Piept 44 Gât 26 Greutate de 4,5-6 kg Marimea M Spate 31 Piept 49 Gât 28 Greutate de 6-7.5 kg Dimensiuni L Înapoi 34 Piept 55 Gât 28 Greutate 7.5-9.5 kg Dimensiuni XL Înapoi 37 Piept de 60 de Gât 32 Greutate 9.5-12kg Dimensiuni XXL Înapoi 39 Piept 66 Gât 32 Greutate 12-14kg

Notă: dimensiunile de mai sus sunt măsurate de fizică tigla.Din cauza măsurarea diferențelor, acolo va fi de 1-2CM de eroare;

Datele relevante este numai pentru referință, sub rezerva produsul real primit,

vă rugăm să judece dimensiunea de achiziție în conformitate cu specificația de sarcini

Floarea-soarelui elemente, rece culorile negru și portocaliu, animale de companie drăguț înconjurat de floarea-soarelui sunt genul de joc în flori, plin de fericire, păr de iepure de bază tesatura fire face partea superioară a corpului mai moale și mai confortabil, cardigan versiune elegant de design este ușor de pus și decolare, oferind drăguț pentru animale de companie soare tendință de a purta stil de experiență.

Iepure de cașmir core-filate fire de tesatura, cardigan pulover versiune

①Model: Rece Rasa: Pisica Albastru Greutate: 4KG fotografie: S

②Model: Bunicul Rasa: Legea Găleată Greutate: 10KG fotografie: L

Cumpărătorii show

Următoarele sunt fotografii reale facute de clienti pentru produsele noastre,așteaptă cu nerăbdare pentru copilul tau aderarea la această fotografie de perete.

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Comanda va fi închis automat în cumpărătorul nu a plătit, după 20 de zile.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Shippment:

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare Și Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Noulsite.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Mai jos situația nu acceptă politica de rambursare:

1) Clienți comandat gresit produse.

2) Produsele deteriorate în mod artificial de către clienți

3) Părțile lipsă de clienți

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

Etichete: etsy teckel haine, pânză de câine, daschund tricou, Teckel, adresa chihuahua, pug pug, pulover câine, caini teckel, cainele schnauzer, câine corgi
model Florale
Sezon Toate anotimpurile
Material Lână
Origine NC(de Origine)
Dimensiune XXS,XS,S,M,L,XL,XXL
Numărul De Model MK020-Floarea-soarelui Cardigan Pulover
culoare negru
Stil Petrecere a timpului liber

Scrie o recenzie

Produse similare