Oferta

65.53lei

163.85lei

Electric Îndreptat Părul Perie Ionica Păr Îndreptare De Fier Profesional Ceramic Hair Styling Masaj Instrumente Caldă Pentru Încălzire Pieptene

Adaugă o recenzie

Electric Îndreptat Părul Perie Ionica Păr Îndreptare De Fier Profesional Ceramic Hair Styling Masaj Instrumente Caldă Pentru Încălzire Pieptene

Caracteristică:

1.100% Ceramic turmalina placă de căldură, de căldură mai uniform 2.Atunci când produsul ajunge la temperatura maximă,roșu sfaturi de suprafață este de numai 50 de grade Celsius, nu vă faceți griji.pentru a fi opărire. 3.Anion injecție găuri pe suprafața de perie va realease mult de ozon pentru a proteja părul de la daune atunci când este de lucru. 4.Digital LCD afișează operare situația de pe cer și ecran activ. 5.Sporirea cele mai avansate sisteme de încălzire din ceramică(PTC), încălzire rapidă și constantă de căldură . 6.Tensiune dublă pentru utilizare în întreaga lume.

Dimensiune:

Ușor, compact pentru călătorie

Stil cu viteza si usurinta:

Nu mai aplatizare sau prăjire fire de par, pieptene de efort de la început până la sfârșit.

Eficientă și în siguranță:

Devine indreptat perie fierbinte în termen de 20 de secunde si mentine optim nivelul de căldură.Digital LCD afișează operare situația de pe cer și ecran activ.

Versatil 3-în-1 de design:

Tot ce ai nevoie pentru un superb și sănătos păr, detangling pieptene, perie de păr, placa de întins părul, barba îndreptat și anioni de păr masaj toate într-unul!

Pachetul inclusiv:

· 1 x Perie de Indreptat Parul · 1 x instrucțiuni(în Seekhe)

Pașii

1) se separă o secțiune de păr să fie îndreptate.

2) Loc drept artefact aproape de rootsofselected de păr.

3) Țineți părul ferm și perie de radacina de par.

FAQ

Q:Primirea de timp pentru a coletului să nu, cum să fac?A: vă Rugăm să contactați serviciul clienți, vă vom oferi prelungit timpul de livrare Î: Cum știu în cazul în care comanda mea este acum?A: nu Există număr de urmărire pentru fiecare comanda, odată ce acesta este livrat.Puteți monitoriza în procesul de transport maritim cu număr de urmărire a comenzii pe site-ul corespunzător.

Despre Aberatiile De Culoare Vă rugăm să rețineți că, din cauza diferite de afișare, puteți primi produsul și imaginea pot fi ușor diferite, vă rugăm să înțelegeți.Despre Feedback-Ul Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne dea o laudă de cinci stele.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu deschideți litigiu, imediat ne contactați, vom fi în termen de 24 de ore pentru a da un satisfăcătoare solution.By apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.

Despre compania noastră

Etichete: perie de corp pentru masaj, ondulatorul de par, pieptene fierbinte, n indreptat parul pieptene, clip de păr, mac profesionale, babyliss, ghd platinum, rapid perie de păr straightner, de sex masculin mini aparat de îndreptat părul
magic pieptene de par Perie De Păr Profesional
Numărul De Model îndreptat părul
Putere 60W-100W
Funcția 1 ion perie de păr
Termostat De Reglare Segmente Altele
Dimensiuni Placă De Încălzire Altele
Controler De Temperatura Digital
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
perie de par detangling perie de păr
Certificare ce
Diametru de conductor termic Mai puțin de 15 mm
Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare Rotativ la 360°
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Aplicabile păr Uscat & umed
Durata de viață a placă termică/bar Mai mult de 50.000 de ori
Materiale de termoizolare placă/bar Turmalina ceramice
Max. temperatura 230°C
Nume De Brand YIBER
Material PCT
Funcția 2 Parul Cret Perie
Min. temperatura 160 °C
Tip De Element Fier
Origine NC(de Origine)
funcția 3 detangler perie pentru parul cret
Optim timpul de styling 3-5 min.
Sursa De Alimentare electric

Scrie o recenzie

Produse similare