Oferta

16.39lei

29.77lei

HappyMerry Crăciun Și Halloween Pumn Casă fără Dulap de Bucătărie Suportul pentru Rola de Hârtie suport Prosop Curat-menținerea Sac Instrumente de Acasă

Adaugă o recenzie

Punch-ul din Dulap de Bucătărie Suportul pentru Rola de Hârtie suport Prosop Curat-menținerea Sac

Dimensiune: dimensiunea țesutului titularul este de 26 x 1.3 x 11.5 cm (lungime x latime x inaltime).Se potrivește cele mai comune dimensiuni role de hârtie și este foarte potrivit pentru dulapuri cu o grosime de mai puțin de 2,2 cm.Sfat: Inainte de a comanda, vă rugăm să asigurați-vă că lungimea rolei este mai mică de 25 cm.

Convenabil și cu economie de spațiu: rola de hârtie De titular poate fi agățată pe dulap, raft, dulap usa sau orice loc convenabil.Se economisește spațiu pe blat de bucătărie și vă permite să facă uz pe deplin de spațiu în bucătărie, fără a fi nevoie să se deplaseze întotdeauna un sul de hârtie titular în poziție verticală atunci când există prea multe lucruri pe blatul de bucătărie.

Durabil și versatil: prosop de bucatarie raft este realizat din otel vopsit, placa, care nu este ușor de rugina si are o capacitate de încărcare mare.Puteți să-l utilizați în toalete, bucatarii, dormitoare, garaje, ateliere, etc.Potrivit pentru depozitarea role de hartie, prosoape, servetele, pungi alimentare, proaspete-păstrarea pungi, folii de plastic, cupe, etc.

Ușor de instalat: utilizați rola de hartie suport pentru agățat, nu mai aveți nevoie pentru a găuri pentru a fixa șuruburile.Puteți să-l utilizați în dulap, și puteți aranja viața de familie mai bine decât tradiționale de hârtie prosop rack.

De înaltă calitate și de durata de viață de garanție: bucatarie roll holder este fabricat de înaltă calitate din oțel vopsit, care este robust și durabil, și poate menține luciul chiar și după utilizarea pe termen lung.

Produsul pachet:

1x suport rolă de hârtie

Etichete: bucătărie oar, pentru acasă, lama pungă de hârtie, moara de hârtie, rola de hartie iarba, cabinetul instrument, mor hallowen, porțelan chinezesc, pitic prosop de crăciun, știri titularul de hârtie
Material Porțelan Emailat
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare