Oferta

21.06lei

52.61lei

De Înaltă Calitate Înlocuire Baterie Reîncărcabilă Partea Caz Acoperire Capac Baterie Capac Ușă Pentru GoPro Hero 9 Negru De Acțiune Aparat De Fotografiat Accesorii

Adaugă o recenzie

De Înaltă Calitate Înlocuire Baterie Reîncărcabilă Partea Caz Acoperire Capac Baterie Capac Ușă Pentru GoPro Hero 9 Negru Acțiune Accesorii Aparat De Fotografiat >>>>Detalii Articol

Descriere: 1. Design profesional: capacul bateriei este special conceput pentru Gopro Hero 9 camere, care este foarte potrivit și pentru a proteja bateria de la daune.

2. Plastic ABS Material: greutate de Lumină și de protecție.Nu vă faceți griji despre obiecte ascuțite, se poate proteja în mod eficient o parte a camerei.Capacul bateriei nu doare corpul, și-a construit-in burete are o bună amortizare și rezistență la impact, care previne în mod eficient bateria de relaxare.

3. Extinde durata de Viață: Oferă protecție completă pe o parte.Pentru cei cărora le place să-și exercite, camera poate lovi de pietre, etc., care va deteriora bateria și camera de viață.Capacul bateriei este foarte util pentru a evita astfel de probleme.

4. Păstra Portul de Încărcare: Introduceți capacul pentru a economisi timp, fără încărcare.Usor de instalat, bateria de manipulare este, de asemenea, foarte simplu.

5. Ușor de instalat: este echipat cu un ușor să demontați frânghie, care poate fi ușor de instalat și demontat în câteva secunde, fără ajutorul unelte.Lasa aparatul de fotografiat mereu asigura condiții de fotografiere.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Potrivit model: pentru Gopro Hero 9

Culoare: negru

Lista De Ambalare:

Capac baterie pentru Gopro Hero 9*1

Curea*1

>>>>Element Show

>>>>După Vânzări

Etichete: baterie gopro hero 9, gopro hero, dom gopro hero 9, gopro gol usa, acțiune cam baterie, cazul gopro, gopro hero 9, action cam, camera de acțiune acoperă, accesorii pentru camera de acțiune sjcam sj6
Nume De Brand SHZONS
Numărul De Model rotective Capac pentru GoPro Hero Camera foto 9
Material Alte
Origine AE(de Origine)
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca gopro

Scrie o recenzie

Produse similare