Oferta

21.76lei

37.54lei

2020 Nou Termică Bumbac Șosete Încălzite Sport de Schi Sosete de Iarna Picior mai Cald Electrice de Încălzire Ciorap Baterie Bărbați Femei термоноски

Adaugă o recenzie

2020 Nou Termică Bumbac Șosete Încălzite Sport de Schi Sosete de Iarna Picior mai Cald Electrice de Încălzire Ciorap Baterie Bărbați Femei термоноски

Caracteristică:

1.Electric sosete, material de bumbac, respirabil, vioi uscare, versatil îngroșat, electric module utilizarea subțire, delicat.

2.Electrice Incalzite Șosete Pentru Cronic Picioarele Reci.

3.Incredibil pentru alungare, gheață pescuit sportiv, alpinism, și fluturînd ocazii.Nu stun, fără a aduce atingere atunci când sunt ude.

4.Capitonat consolidate în zona din spate și picioare, și încastrate încălzirea componenta activa de concentrare la cald în deget de la picior pentru a proteja picioarele de frig.

Caietul de sarcini:

Material: bumbac

Culoare: Negru

Zona de incalzire: deget de la picior înapoi

Temperatura de încălzire: aproximativ 50℃

Dimensiuni: gratuit dimensiune ( ciorap înălțime: despre 24-37 cm/9.45-14.57 inch, tălpi interioare: aproximativ 21-30 cm/ 8.27-11.81 inch) elastic de stocare vă permite să se întindă.

Utilizare:

1.Pune 4 baterii AA în două cutii de baterii, vă rugăm să folosiți reîncărcabilă mai mult de 1500MAH Baterie AA.Sau altceva ce ar putea găsi șosete nu căldură.

2. Conectați șosete prize la baterie cutii, porniți (există un swich pe cutia bateriei), se simt fata glezna șosete și în una la două minute.puteți simți că sunteți de încălzire.

3. Vă sfătuim să porți o pereche de subțire stocuri mai întâi în interior, apoi purta încălzit stocurile de afară, a pus cutii de baterii cu baterii în interiorul bateriei buzunare pe șosete.porniți comutatorul, conectați-vă la șosete' prize, iar picioarele tale se vor simți mai cald.

Atenție:

Turm de pe comutatorul de pe baterie cutii, atunci când nu sunt utilizate sau în caz de temperatură excesivă

Masina de spalat:

Este mai bine ca încălzită șosete sunt spălate de mână, dar bateria nu se pune în apă.

Lista de pachete:

1 pereche de șosete electric

1 pereche de 3V DC compartimentului pentru acumulator (fără baterii)

Memento:

1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Kindely Memento >>>>>>> apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.Cu ridicata și cu amănuntul sunt binevenite.Pentru en-gros,noi va oferim discount sau transport gratuit metoda care dureaza doar scurt timp pentru a ajunge.Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul și vrei să-ți faci propria afacere, am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi, dacă doriți să.Ce ar trebui să fac dacă nu primesc postul meu?Vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom urmări element.Dacă coletul a fost pierdut din cauza unor motive, ne vom gândi la rambursare completă sau retrimite-l pentru tine.Suntem vanzator cinstit, așa că nu vă faceți griji.Dacă produsele au probleme de cum să o facă?Vă rugăm să contactați cu noi, în timp, vom rezolva.Nu lăsați nici o revizuire rău, în primul rând, că nu poate rezolva orice problemă. **De ce să cumpărați de la noi??** Fabrica de vânzări, cea mai bună calitate și preț competitiv!ei bine, a verifica fiecare Produs înainte de nava!Q: Ce ar trebui să fac în cazul în care parcela este reținut la vamă?A: Fiecare țară vamal are propriile reguli, uneori, ei vor deține pachetul și-l inspecteze.Noi nu suporta TVA și suplimentare livra cost, dar putem oferi factura si chitanta pentru a vă ajuta să ia coletul. **Atenție Pentru Limba Rusă Prieteni** 1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata; 2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors! * Brazilia cumpărător, vă rugăm să păstrați de urmărire ordine, atunci când pachetul vine la tine, tu trebuie să plătească Brazilia post 15 BRL pentru pachetul.Uneori, oficiul poștal nu va informa, pentru asta, trebuie o lună să plătească taxa înainte de pachetul dvs. este întors. **Transport** 1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Chinei. 2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată. 3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

Etichete: încălzit pulover baterie, șosete drumeții în aer liber, picior de căldură, căldură încălzirea șosete, șosete sport taan, nominală electric șosete, pentru o excursie, elettric încălzire șosete, electrice de încălzit pentru echipament de schi sosete, fx450
Zona de incalzire deget de la picior înapoi
E Șosete termice alaska
H Mens sosete
Deget separat No
Furtun Înălțime ciorapi
Tip Sport Camping & Drumeții
Dimensiunea tălpi 21-30 cm/ 8.27-11.81 inch
F Șosete Încălzite
B Șosete Pentru Bărbați
Temperatura de încălzire aproximativ 50℃
A Șosete
N steunkousen medisch
G Ciorapi De Compresie
Origine NC(de Origine)
J chaussette velo
I șosete termice
culoare negru
K chaussettes de funcționare
Dimensiunea de stocare înălțime 24-37 cm/9.45-14.57 inch
Gen FEMEI
C șosete ciclism
L calcetines estampados
M sport șosete mari
Material Bumbac
D Termică

Scrie o recenzie

Produse similare