Oferta

50.75lei

72.51lei

ECOCO Titularul Periuta de dinti Pasta de dinti Automată Distribuitor Storcator de Montat pe Perete Periuta de dinti Electrica Rack Cupe Baie Dotari

Adaugă o recenzie

O periuță de dinți titular, care combină cu pasta de dinti dozatorul într-un singur trup, care este cea mai buna alegere pentru baia ta.Acesta protejează periuțe de dinți la obtinerea de praf și umed, și păstrează baie curat.În plus, acesta vă permite să rapid, ușor și frumos distribui doar dreptul de suma de pasta de dinti direct pe perie, foarte comod si practic.Caracteristici: Multi-funcțională 2-în-1 titularul periuta de dinti & pasta de dinti dozatorul set.One-touch automat stoarce cantitatea corespunzătoare de pasta de dinti prin dozator de pasta de dinti.Titularul poate deține simultan 5pcs periuțe de dinți.Vine cu 4 cesti, tip inversiune design face cupe se usuce mai repede și să rămână curat.Proiectat cu un slot de stocare pentru organizarea piepteni, aparate de ras și alte articole mici, ajuta economisi mult spațiu.Echipat cu adeziv autocolant cârlig, ușor pentru a monta suportul de perete, nu este nevoie pentru a detalia.O modalitate buna de a organiza periuțe de dinți, pastă de dinți, și se clătește cupe, economisind spațiu și păstrarea baie counter top ordonat.Foarte practic, ideal pentru utilizarea acasă în toaletă sau baie.Specificatii: Material: ABS+PP+PS Culoare: albastru, roz, verde (optional) Element dimensiune: 260 * 155mm / 10.24 * 6.10 in Pachet dimensiune: 256 * 167 * 80mm / 10.08 * 6.57 * 3.15 în greutate Pachet: 759g / 1.67 lb Note: 1. Periuta de dinti si pasta de dinti Nu sunt incluse! 2. Pentru prima dată de a utiliza pasta de dinti dozatorul, trebuie să apăsați de 3-5 ori, iar aerul va fi evacuat pentru a stoarce tubul de pastă de dinți.Lista De Pachete: 1 * Suport De Stocare 4 * Cupe 1 * Adeziv Autocolant Cârlig

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta .

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: ecoco, titular în baie, ecoco produse, suport periuta de dinti, cupa periuta de dinti, bambus titularul periuță de dinți titular, periuta de dinti electrica rack, periuta de dinti electrica cap stea, periuta de dinti electrica suport de perete, accesorii de baie ecoco
Material Alte
Nume De Brand ecoco
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No

Scrie o recenzie

Produse similare