Oferta

37.62lei

50.13lei

50 de perechi de Extensie a Genelor Practica Didactică Practica de Gene False Naturale de Formare de Lovituri de bici Pentru Altoit de Lovituri de bici

Adaugă o recenzie

50 de perechi Individuale de Practică Gene False Naturale de Formare de Lovituri de bici Pentru Altoit Genele de Extensie a Genelor Practica de Predare

Shippment:

1. Toate articolele vor livra de către Epacket sau China Post Air Mail pentru transport gratuit, dacă doriți livrare prin Express pls contactati-ma sau alege modul de transport expres.Multumesc.

2. Elementul va fi livrat în termen de 2 zile lucrătoare după ce a primit o plată verificată.

3. Toate produsele sunt expediate din China

4. Expediate prin poșta aeriană, care în mod normal 15-28 zile lucrătoare de sosire.

5. Toate produsele sunt expediate din China.Postul va fi livrat la câștigarea Cumpărătorii din China prin China Post Air Mail .

Timpul de livrare la locul de achiziție

Australia, Asia de Sud-Est și Asia

15-25working zile

Marea Britanie, Statele Unite ale americii și Canada

15-25orking zile

Europa, America De Sud, Orientul Mijlociu, Asia

16-28 wroking zile

Italia și Brazilia (din cauza stricte de control personalizat)

28-56 de zile lucrătoare

Plata:

1. Postul va fi livrat în termen de 24 de ore după ce a primit o plată verificată.

2.Toate produsele sunt expediate din China

Contactați-Ne:

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-mail ,Serviciul nostru pentru Clienți personalul va fi foarte bucuros să vă ajute.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Feedback-ul:

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul sau de a deschide un litigiu.

Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT cu produsele noastre și servicii și de a rezolva orice problema pentru tine.Mereu am speranța de-a face cu tine din nou și se lasă feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR.Ne-ar fi foarte apreciat Dacă vă împărtășesc magazinul nostru cu prietenii și familiile.Multumesc!!!

Etichete: evaluată de gene false, papusa genele false, LITOM, eye lash lipici, hârtie patch, aliver genele false, anmas rucci, eakin, acrilice palet, monfara
Origine NC(de Origine)
Fals P Lungime 0.5-1cm
False Tip P Gene Individuale
Gene False Fel Extensie A Genelor
Tip De Element Gene False
Gene False Material Pene
Dimensiune 13g/pcs
Cantitatea 5box
Numărul De Model YISU-0950
Banda Genelor False Plastic Bandă Neagră
Nume De Brand myaokue-up
Gene False Stil Conice
Procesul de fabricație Masina De Facut

Scrie o recenzie

Produse similare