Oferta

395.96lei

Dublu Sens Controller Wireless SONY Ps5 accesorii controale de Jocuri Ps5 (accesorii)

Adaugă o recenzie

EAN 0711719399704

Control Wireless DualSense™

Descoperiți o mai profundă experiență de joc inovatoare PS5 controller™

Multiplica-ti sentimentele

Pe PS5 DualSense controler wireless oferă captivantă feedback haptic, dinamic adaptiv declanșează și un microfon integrat, toate acestea intr-un design iconic.

Feedback Haptic

Simt răspuns la atingere, capabil să transmită acțiunile de joc cu doi activatori înlocuirea vibrații tradiționale.Când ai în mâinile tale, aceste dinamic de vibrații sunt capabile să simuleze tot felul de senzatii, cum ar fi elementele de mediu sau recul de arme diferite.

Declanseaza adaptabil

Experiența diferite niveluri de putere și de tensiune, prin interactiunea cu mediul dumneavoastră și echipa ta în timp ce joacă.Aveți deja un arc sau pas pe frână de o masina de curse, te vei simti conectat fizic la acțiunile care se dezvolta de pe ecran.

Găsește-ți vocea și să împărtășească pasiunea ta

Chat cu prietenii dvs. on-line cu built-in microfon sau conectarea de căști de 3,5 mm conector.Dezactiva cu ușurință de captare de voce în orice moment, cu specific buton de mute.

Butonul creare

Capta și transmite cele mai epice momente de joc cu crearea buton.Bazat pe succesul de Pionier butonul SHARE, care 'Crear buton oferă jucătorilor mai multe moduri de a produce conținut de joc și de difuzare a lor de a Trăi Aventuri pentru toată lumea să vadă.

Etichete: joc și fum ps4, PS5, jocul comutator lite, controlul ps5, jds 055, accesorii pentru gamepad, cronos, controlul prindere joycon, sony ps5 caz, bucurie con stick

Scrie o recenzie

Produse similare