Oferta

156.79lei

Automat Piston Telescopic Mașină Electrică De Sex Masculin Masturbator Aer Supt Retractabil Vibratoare Jucarii Sexuale Pentru Barbati De Culoare Aleatorii

Adaugă o recenzie

Acest produs este din FEIHAN brand următoarele este produsul display:

Noi Automate cu Piston Telescopic Mașină de sex Electrice de sex Masculin Masturbator Aer Supt Retractabil Vibratoare Stroker Jucarii Sexuale Pentru Barbati

Diferite tipuri de bucurie, aduce diferite culminant plăcere pentru bărbați.Atât în interiorul cât și în exteriorul sunt fabricate din material de silicon, usor de curatat, încălzită la temperatură constantă, ca persoană reală aspirație, bucurați-vă de sex oral stimulare.Psihiatrul liber, nu trebuie să utilizați mâna ta.Poate fi demontat, ventuza puternica.Inteligent încălzire, simt real temperatura corpului uman.Opt diferite vibrații de frecvență, aduce stimulare pentru bărbați.Roti la orice unghi pentru a experimenta diverse posturi.În condiții de siguranță de încărcare, baterie de capacitate Mare, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Materiale:Silicon+ABS

Culoare: Culoare Aleatorii

Dimensiune: 290*70.75 mm

Greutate neta: 365 (inclusiv baza)

Putere:baterie reîncărcabilă,încărcare USB.

Folosind timp: de Încărcare de 4 ore cel puțin 40 de minute

Frecventa: 8 cicluri de conversie de frecvență

Funcția: Vibrații

Capacitate baterie: 1400mA

Pachet:

1 Masturbator

1 usb cablu de încărcare

1. Globale de transport (cu excepția pentru unele țări și APO / FPO)

2. După ce plata este verificată, comanda va fi procesată în timp.

3. Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Timpul de transport de serviciu este oferit de către transportator și nu include sfârșit de săptămână și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

5. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile de plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și vă vom contacta cât mai curând posibil și să răspundă.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutul de inventar și diferență de timp, vom alege pentru a livra un produs de la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta, de 30 de zile de la data primirii.Dacă acest element este deținut de către dumneavoastră pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom trimite o restituire sau de înlocuire.fără nici o excepție!Transportul este suportat de către vânzător și cumpărător.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, trebuie să ne furnizați numărul de urmărire a bunurilor, motiv specific pentru a reveni.

3. Dacă produsul nu satisface cerințele de promovare, vom suporta toate costurile de transport. 1 .Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru dezvoltarea afacerilor.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un 5 stele, comentariu, vă mulțumesc foarte mult.

2 vă Rugăm să nu lăsați comentarii negative, fără a ne cere ajutorul.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Evaluarea este viața noastră.Înainte de a părăsi un neutru sau comentariu negativ, contactati-ne pentru o soluție mai bună.Va vom raspunde la toate știrile cât mai curând posibil.Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Etichete: automat nespresso, automate de sex masculin masturbator, alimentat mens masturbator, oamenii pizde sex toy, jucărie sexuală aer se masturbeaza, inel cu piston, suge jucării sex oral oameni de jucărie silicon, 3d jucărie sexuală, aer jucărie sexuală, oamenii piston
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model LBM-2007-R
Material Silicon
Dimensiune 290*70.75mm
Folosind timp De încărcare de 4 ore cel puțin 40 de minute
Capacitatea bateriei 1400mA
Frecvența 8 cicluri de conversie de frecvență
Greutate Netă 365 (inclusiv baza)
culoare Culoare Aleatorii
Putere USB de Încărcare
Obscene Imagine No
Funcția Vibrații

Scrie o recenzie

Produse similare