Oferta

65.94lei

122.14lei

Sunet Amplificator De Căști Stereo Cu Adaptor Căști Audio Adaptor Căști Converter Pentru Xbox One Controler De Joc Fără Fir

Adaugă o recenzie

Puncte: 1、pentru Căști Jack: Pentru controler Xbox cu jack pentru căști, este ușor de instalat, plug and play.

2、Ancheta Modul: sursa de Sunet de amplificare, poziționare precisă a sursei de sunet direcție, eficiente de captare a sunetului detalii, într-o varietate de mediu zgomotos, eficiente de captare de continuare și mai subtile voce.

3、Moduri de EQ 1-2: 1. Modelele vocale:Nu strans poate slăbi 90% din zgomotul ambiant, dar, de asemenea, cu precizie recunoaste player-ul, chiar și într-un mediu zgomotos, pot comunica foarte clar;2. modul muzică::Stereoscopic și rafinat reproducere a vocii umane și de instrument muzical, sunet, puternic, de frecvență joasă, plină de frecvență intermediară, bogat, de înaltă frecvență, puterea de analiză, cu căști, doar ca merge la scena de concert.

4、Moduri de EQ 3-4: 3. Mod film: restaurare, film sunetul prin virtual surround 7.1 HD, sunet precis de poziționare, larg câmp de sunet, indiferent de scena mare sau mic, domeniul de aplicare, poate permite utilizatorului să simtă ca scena; 4. Modul de joc: restaurare sunet 3D câmp de căști.Puteți distinge stânga și la dreapta mediului, fără a fi prea strâmt, și puteți auzi, de asemenea, atac prin surprindere în spatele tău, astfel încât pentru a obține o perspectivă în oportunități și prezice în avans.

5, CONDUS de Buton: Acesta este dotat cu LED-uri Cool butonul, pentru că nu-ți fie frică de noapte.

Caracteristici:

1. Permite cele mai multe stereo cu fir căști de gaming pentru a lucra pentru X-box One controller.Puteți ajusta cu ușurință chat audio fără a scoate mâinile din partea operatorului.

2. Controlul de conținut include volum sus/jos, microfon mut și joc/chat echilibru.

3. Cu un jack AUDIO de 3.5 mm.Orice set de căști care îndeplinește CTIA standardele pot fi utilizate în mod corect.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru, bej (opțional)

Aplicabile model: pentru XBOX ONE controller

Lista De Ambalare:

1 x Adaptor Căști

Notă:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: magazin de căști fără fir, avenger controler xbox adaptor, bluetooth xbox, casca rgb, controale xbox reparații, mare controler xbox, meuzi căști fără fir, un xbox, dispozitiv de management de cab wireless, gamepad-ul wii
Nume De Brand Rondaful
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model -
Compatibil Marca/Model Alte

Scrie o recenzie

Produse similare