Oferta

102.16lei

103.19lei

2 buc AUGIENB 1600LM 16W LED Lumini Plafon Lămpi Moderne Living corp de Iluminat Dormitor, Bucatarie cu Montare pe Suprafață Culoare Panou

Adaugă o recenzie

AUGIENB Eficiente Energetic LED Lumina Plafon Și Fixare, Culoare Tavan, 50 00K Natrual Alb, 16W 1400LM Becuri Echivalent, iluminat de Tavan Pentru Bucatarie Baie Sufragerie

Caracteristici:

【 Produs Superior Material】 abajur din difuză PMMA material care peste 90% randament ridicat de lumină, capacul de Plastic dar nu friabil; carcasă din oțel inoxidabil durabil, anti-rugina, anti-șoc, excelenta disipare a căldurii decât o carcasa de plastic.

【 Luminoase Economic Montare pe Tavan Lumini】 40pcs de înaltă eficientă SMD 2835 sursă de lumină LED, 1400 lumeni egală cu 1 2 0w becuri, un excelent cost-performanță înaltă conduse de plafon lumina directă înlocuitor pentru vechiul plafon de iluminat.

【 De Protecție a ochilor de Design】 Led-uri de Distribuție Uniformă, fiecare chip de led-uri acoperite Izolate lentile, tangibil nu orice șoc electric, lumina vizual uniformitatea, ține-ți ochii de flicker, de a crea o viață perfectă mediu în casa ta.

【 Curent Constant Conduce】 alimentare folosind de înaltă calitate de curent constant de izolare cu mașina, cu suprasarcină, supratensiune, supracurent.Durata de viata de peste 50000 de ore.

【 Ușor de instalat și de Folosit】 Ca un flush mount condus mai ușor pentru a instala,Prindere operează și asigură nu pâlpâie și o funcționare silențioasă, fără a interfera cu alte electrocasnice.Acest flush mount lumini cu led-uri este foarte potrivit pentru bucatarie, spalatorie, garaj, birou, subsol, intrare si hol, si multe alte locuri unde ai nevoie de un plafon luminos de lumină.

Caietul de sarcini:

Stil: modern Simple, CONDUSE de plafon lumina

-Material: Metal + Material PMMA

-SMD Chips-uri: SMD 2835

-Putere: 16W

-Tensiune de alimentare:110V—240V

-LED inițială flux: 1400lm

-Curent: 300mA

-Temperatura de culoare: 5000k Natrual Alb

-Dimensiuni: 34cm*34*5 cm

-Domeniu de utilizare: camera de zi, Dormitor, Bucatarie, camera de Studiu, Balcon, Culoar.etc.

Pachetul Inclus:

1 * LED Lumina Plafon & Accesorii

1 * Manual de utilizare

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: lampa de exterior, ceil candelabru, sarcina lumini, 1SE, lampa led, lamparas techo, jos lampa, 3d dragon lampa, plafon lightes moderne, tin lumini plafon
Caracteristici Lumini Plafon
Corpul Material Feronerie + Acril
Nume De Brand Smuxi
Certificare CCC
Sursa De Alimentare AC
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Utilizare Zilnic De Iluminat
Instalați Stil Montare pe suprafață
Tensiune 110-240V
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Material Acryl
Zona De Iluminat 10-15square metri
Este De Becuri Incluse Da
Finisaj NICI unul
Numărul De Model SKU896399
Cerere Alte

Scrie o recenzie

Produse similare